上一頁下一頁
發新話題

其實口爆

收藏  |  訂閱
64  12.8k

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-26 15:45 發表 查看引用來源
咁男女叫床一定有分別.姣叫除非係基啦.
通常我都係用喉音.嗯..咁樣好深沉拖住個音表達自己俾佢搞得好爽.或者喘粗氣.到頂點時會講埋野.

例如嗯..要來啦.含住!(口爆時)
啊..好正!你入面好濕啊!感唔感覺到我頂到你子宮 ...
就係女人都中意聽呢啲......
有時男人叫得好聽或者識用淫語帶動女人..女人會超濕.....啲水自己咇出黎.....唔知濕....喺入面全部都係滑潺潺類似白帶

引用:
原帖由 ohdear 於 2020-6-26 20:53 發表 查看引用來源
d女仔好淫ga摟屌,會㩒住佢,好粗暴咁搞佢,一路搞一問講賤野,話佢知我覺得佢有幾淫要屌死佢🤣
我都扭屌....但係一定要對方講出口..我先黎料....

可惜....我鬧人就講得出個屌字...
比人屌緊...真係噏唔出個屌字.......

我呢啲....男人聲....大鑊.....一啲風韻柔存都無~~~

啲精漏落啲毛...都要lam 返走~~唔抹~~~  喺咀角都要用手指塞返落咀..再lam 埋手指

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2020-6-29 10:53 發表 查看引用來源

男人叫簡單d 就ok 架啦

"嗯....嗯...." (含緊果陣)
"呀.... 呀.... si..... 呀....... " (就射得)
"啊... 啊...啊..." (射緊)
可以成句句子咁講出o黎對我o黎講即係仲清醒, 未夠忘形
配合動作, 例如捉住我個頭 ...
中意啲男人射個時話我知要射喇...頂唔順....問我射邊...仲要佢不停頂頂頂....點解啲男人咁中意𠳏人頭髮???爽得制?

引用:
原帖由 花郎 於 2020-6-29 14:27 發表 查看引用來源
哩樣我又經常做.就射時問佢.我要爆啦,射落你邊度好?
有時會主動講.就射啦,含實佢.或者可以中出既我會攬實係佢耳邊講我要射晒入你子宮入面.
咁樣刺激法好多時兩個人一齊高潮 ...
咁樣講....條女會激發到淫意出黎....

引用:
原帖由 ohdear 於 2020-6-29 14:57 發表 查看引用來源
師姐仲要激發?唔係一直都有?
我唔淫架喎....學習中...我係怕醜被動

引用:
原帖由 ohdear 於 2020-6-29 15:32 發表 查看引用來源
唔係主動先淫嘛,一路被動,下面一路細水長流都係淫ge
但我每次一比手指隊入黎..我就si~~~~一吓.....痛

引用:
原帖由 ohdear 於 2020-6-29 17:14 發表 查看引用來源
師姐好婉轉咁話大家知一樣野哦
?????窄?????眾所皆知

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆