上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
101  228.7k

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-4 15:58 發表 查看引用來源

如果本身係肥底,就算飲水都會肥。
肥有肥玩法,狗仔式揸住囡囡對波後入…………正
仲要大大力打pat pat 衝入黎撞pat pat

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-4 18:16 發表 查看引用來源
其實仲有個幾似,就系晚上10点半那好聲音,有個叫黄安瑩,我昨晚见佢一出場就覺得幾分似🤭
叫陳安瑩呀

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-4 19:38 發表 查看引用來源
系咪這個
係丫.....佢都叫保養得好...都過60...可能無生過個樣係後生d

我唔戴bra 開門拎外賣...亦試過著背心無戴bra 開門比人入屋抄煤氣錶(我以為屋企人無帶鎖匙返黎) 開門一刻知瀨咗野

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-4 21:34 發表 查看引用來源
都幾好睇呀!不過你咁大波會唔會引到人唔識抄錶呀?
我係肥到嚇親佢啫.....仲要啱啱起身個樣...頭髮又亂

引用:
原帖由 YLHK 於 2021-5-4 21:36 發表 查看引用來源

試過入境處幾個人上黎搵我工人姐姐,點知我老婆係屋企唔帶bra同著超短褲,成條長腿睇哂,我係個cam睇到都好正😂😂
我大波..唔戴bra 其實好覺眼....上次比驚喜男神..唔戴bra 見佢....個保安唔知係咪睇得出..專走黎問我邊間公司嘅人又問我著嘅衫係唔係制服

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-4 21:52 發表 查看引用來源
咁…搞笑😂😂
我都打咗凸呀...因為我只係著住件NY 衫....佢話係唔係制服..見有幾個人著住....我覺得佢專登搵野講

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-5 08:15 發表 查看引用來源
系囉....所以我無開,因為英文有限公司
有中文版丫...裝完就裝呢個丫
https://t.me/setlanguage/taiwan

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-5 08:41 發表 查看引用來源
要見一個陌生人,當然都會1516, 同呢排疫情關係...開始都有小小保留...但抱住咸濕佬既心態,我決定出去,見到ching 其實佢都係一個普通男人,同我差唔多高,寒圈下,咁我地就行去一邊睇阿嫂既相,一開始睇到既相同TG 唔同呢d 精選 ...
其實呢啲女人先至正...外表睇唔出佢嘅淫....上床變另外一個人...

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-5 09:56 發表 查看引用來源
唔好意思,唔記得講重點,阿嫂係大波,有d cup 以上
大波得嚟有樣野再打破左我既思維... 阿嫂大波得嚟係有腰😆, ching 既相+片同平時睇既相同片差唔多,最大分別既係,現場睇同係網上睇既感覺,一邊睇一邊聽ching ,點玩阿嫂...諒 ...
咁你有無當堂硬晒???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆