上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
2.2k  625.7k

湯美仔轉公司騎師第一日就......射波 今日啲馬換哂人 新力風換祈生

引用:
原帖由 terryc 於 2018-4-8 04:23 PM 發表 查看引用來源 友歡笑換十三結果。。。 錶之太陽監生吞加少少有運贏左。雷神走寶。
新力風留後左一格,好在唔係貝湯美,唔係又屌上天。
新力風走下坡 反而諗唔到主席錦標嗰場螺絲放到黐線 獎星諗住跟前啲點知死得仲快 傳承咁嘅步速都有獎金 下場冠軍一哩見真章

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-4-8 11:35 PM 發表 查看引用來源  獎星算係咁,見留尐爆炸力,雖然最後幾十米潰退,但確可歸咎於發力點錯晒。只有雷神和湯美贏過,係比較難騎。

新力風係走下坡,但只有一次跑對步速,便加快滑落的速度。 ...
賽後報告仲要話拉士百五米甩韁繩 祈生跑大賽能力認真麻麻 所以下一場獎星用番布文順理成章 另外拉哥叫得獵人成唔出四季旺跑尋日嗰場 肯定儲埋喺冠軍一哩搏命

15/4
二班105分二千二:佳騰駒 勁揪

二班泥地千二:飛龍駒(王牌)

三班一千:多紅利

三班千二:勝利歡星

三班千四:喜勝駒(王牌)

四班千四:運來威力

四班千六:海明珠

四班泥地千二:好運齊來R1

新馬一千:薈力之城 七寶 勁力歡騰

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-4-9 05:03 PM 發表 查看引用來源 星期三三匹雷神,都有機會贏,其中大四喜贏面高。
大風暴麻麻地卦 上場慳哂都得P 今場個檔仲差 隻馬又未證明後追得 第一隻劃

引用:
原帖由 鴻略 於 2018-4-10 12:53 AM 發表 查看引用來源  
可能上仗慳來冇用,要盡走。雷神肯棄神仙座騎,或許有計。
真正有勝望應該得綫路光輝但都唔係壓一 獵人成隻威信一跑呢個路程變第二隻馬贏到你唔信 今場繼續輕磅又好檔 曹老先生連續四場拉頭馬唔出奇

女皇杯名單
香港:馬克羅斯 巴基之星 時時精綵 平海福星 達羅素 大雄圖 鷹雄 佳騰駒

日本:艾恩遺蹟 賽黃晶

愛爾蘭:戰爭政令

咁睇莫雅一定要騎戰爭政令 除非退出

主席獎
香港:紅衣醒神 爭分奪秒 天下為攻 澳斯卡 幸運如意 華恩庭 新力風 勝得威 幸福指數
愛爾蘭:華府

日本:鐵杵成針

阿聯酋:蔚藍海角

冠軍一哩賽

香港:喜蓮獎星 美麗傳承 五十五十 四季旺 美麗大師 西方快車 壯思飛 星洲司令 平湖之星 有得威 川河尊駒

愛爾蘭:轟炸大戰

18/4
四班一千:好運齊來(王牌)

五班千二:銀城福星(王牌)

引用:
原帖由 terryc 於 2018-4-12 03:41 PM 發表 查看引用來源  

綫路光輝我估大摩叫佢走生位架喇. 結果大半程二疊半. 如果對面直路搶口果陣鬆少少再近D, 我估都會追到. 尤其是連利之星最後二百都兩邊片了.
大風暴最後夢幻形勢沒有出現, 埋唔到檔. 都係得個近字. 末段仍然只保 ...
呢個火車潘尋睌又係發夢 尤其隻威信沿途都唔知做緊乜 聽番嚟話有人好不滿之後就粗口侍候

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆