上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
1.3k  625.8k

頭場看雷神表演,計賽績屬投注攻擊對象。

引用:
原帖由 terryc 於 2018-4-21 02:12 PM 發表 查看引用來源

撬人馬贏唔出,的確有啲心涼。
不過只可以呢度講好了。
撬人馬抑或受人所託亦未可料,另邊廂亦「加強配搭」換黃俊,最終獲勝。軍力勁換人表現確有進,是發揮抑或自身進步就難說了。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-4-22 07:01 AM 發表 查看引用來源
軍力勁唔睇得佢咁高 自由旺走勢好唔規矩都贏佢 四班等機會
不麻煩的快放馬換黃俊減十磅遠好過用韋達,質新對手暫時水皮,贏得合理。小方這方面向來計得準。

如果大四喜跑一樣夠贏。

大四喜3檔應可順利放出,對手不算強,仍有勝機。大風暴1檔,以上仗水準加檔位轉好已甚有贏面,對手只懼升班未盡的勇者勝。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-4-23 09:55 PM 發表 查看引用來源
大四喜嗰場單Q都要番常豐裕 難得抽好檔又做哂功夫出嚟 谷戰有根據係最強對手
常豐裕惡在神仙,2檔實際上多數二疊,未必有利,若要一疊就要留在印印腳後面的第三卡,如此要追越大四喜就有難度。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-4-23 09:53 PM 發表 查看引用來源
仲有喜進 四檔放得出操控步速要追佢都唔係咁易 勇者勝我都同意方興未艾 未贏之前潘頓老哥慢閘嗰場個衝勢更勁 即跑法唔會咁局限守好位 可以留後追
看看雷神會否至少頂住喜進一段時間;後者近戰已覺評分近飽和,上仗對手再出差不多盡墨。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-4-24 10:29 AM 發表 查看引用來源
不過以魔頭作風多數讓喜進埋嚟有cover會好跑
禾道駒會頂住喜進,大風暴多數跟禾道駒。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-4-24 05:32 PM 發表 查看引用來源
度度下勇者勝唔多對路 史卓豐操過唔騎一大疑點 咁搞法三選要馬功臣好似穩陣啲
如果勇者勝冒三疊風險搶前有機會越過越感切入二疊,否則後一卡有幸運興隆頂住亦三疊。如果刻意慢開,或許可以搶入跟大風暴,至少第三卡,亦有可能在開心神駒後的第四卡。形勢算不利。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-4-25 08:14 AM 發表 查看引用來源
禾道駒跑法未定型 唔敢講告仔係咪想同方仔玉石俱焚 但始終喜進拍潘頓未甩過P 拖Q都會預一票 純搏W大風暴可能安心啲
所以大風暴最好就頂住禾道駒或到彎位才收,最怕就是用韋達式跑法,轉眼擠到第三卡就死得,屆時勇者勝就在禾道駒外面二疊,機會就大得多。

大四喜不夠印印腳快,但只是叮噹馬頭影輸,表現仍佳,頭馬是早在三班有表現燉到今日之馬。大四喜保持狀態仍可短期內再贏。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆