上一頁下一頁
發新話題

魔頭好友論馬區

收藏  |  訂閱
1.3k  626.9k

引用:
原帖由 有冇咁多名 於 2018-5-17 05:49 PM 發表 查看引用來源
呢啲理由擺明係托詞,係咪因為買左啲又貴又廢所以借題發揮拉走,就馬主自己先知。
或者有事發生才會否極泰來,來個3W。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-5-17 07:11 PM 發表 查看引用來源 當然要合理值搏率 過熱就88
再石磨藍現在6倍當然就過熱。目前大熱門是怪獸家長,相信確是標準猴王最強對手,近仗屬失望,今次算是遇上一堆同為近而無威脅的對手,要選。第三選擇較屬意縮程的環保動力。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-5-20 02:27 PM 發表 查看引用來源 拉哥呢場跑隻翔惑到底想點
芙蓉莊款頭型格都唔錯

PS:條菌又病發
只要與大摩有關及彷彿有關的事出現,怨婦必定跳制,大家都懂得當佢冇到。

錶之太陽剛才輕勝,升班仍可再勝。好運齊來則差,應是狀態轉差一段時間未起,似乎短期不易逆轉。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-5-20 04:40 PM 發表 查看引用來源 再石磨藍呢十磅好關鍵 猴王算失望
跌眼鏡,慢步速亦將路程千二化。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-5-20 05:10 PM 發表 查看引用來源 今日潘頓走位已經好有心機 慢閘後順勢攝攝攝 攝到二疊中間 咁都無明顯馬嘅問題
早段攝得好,但中段步速突然減慢,一收就亂步,相信這是敗因。可以再看。

剛才艮志騰雲頭段潘頓不知望什麼,回來輝煌星獨贏竟然只得3.5倍。看來肥文給人標松柴。

引用:
原帖由 terryc 於 2018-5-20 08:39 PM 發表 查看引用來源

呢句真。你咪繼續為啖氣囉。
之前 hater 響度就話少沾手。
而家咪大手大手囉。輸到佢地仆街咁呀。 哈。
在此開帖自可暢所欲言,該撐就撐,該屌就屌。

其實哪個摩友還會賭錢在得勝駒身上?大部份摩友早看出是部署問題,個別口硬到老香港上身自己講晒亦冇用。

一匹成績原本很大可能拍得住佳龍駒或凱旋生輝的好馬搞成咁,有點傷感。

引用:
原帖由 terryc 於 2018-5-21 01:25 PM 發表 查看引用來源  

其實不只一隻部署有問題, 看似整個馬房的運作都有問題. 當然, 有人會視作看不見或如老香港繼續自我感覺良好. 但現時的處境相信亦令他們甚為難.
得勝駒的情況真係令人擔心, 跟莫雷拉檔子不合的仍然要堅持. 攞黎衰 ...
得勝駒配莫雷拉或貝湯美都有好表現,不是騎師的問題,問題在於出賽日子,早期跑密了加上加分便窒礙了進度,不進反退。

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-5-23 07:22 PM 發表 查看引用來源
今晚魔頭三隻 海明珠等落五班 綫路光輝上場快步速跟散 重回谷千八呢場無明顯放頭馬 未知有乜戰略但戰意一流 睇拉哥造化 喜蓮彩星谷閘不俗但魔頭棄用祈生堅持俾之前試閘肥佬嘅郭能又唔知想點 唯有拖腳 搭多隻豐彩皇  ...
無明顯放頭馬,於大摩來說沒有關係,留:034:

引用:
原帖由 KIRIN688 於 2018-5-25 05:02 PM 發表 查看引用來源 今日掃兩隻 美麗千里退役 好運齊來去獵人成
前者傷退可惜,後者又係越養越差,失望就走。

R3 1 3 6 R5 1 8 7

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆