上一頁下一頁
發新話題

[其他] 此帖已過5000 謝謝

收藏  |  訂閱
135  273.8k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-22 02:26 PM 發表 查看引用來源

我鐘意電子產品, 我老婆就鐘意agn\350s b 話( hk hk wor:096: )
.......iklike....食, 食, 食, 0 :097:
.......去日本食lu lu :026:
電子產品香港都追得好貼吓,同一款式香港又平又有保養,除非大型電器不過香港唔啱:04:043:
AgnAgnes b, 大部份made in china, 奇怪撘飛機去買痴住香港隔離的產品,所以都失色了:03:0

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-22 03:38 PM 發表 查看引用來源

HAHA.....證明我幾OUT :096:
唔係Out呀,係update啫:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-22 04:25 PM 發表 查看引用來源

首先....R.I.P.:037: ( MH17 )
我講上面呢句....係......大家知唔知....MH17 其中罹難者係....因為專程搭MH17去捧紐卡素呢場波?
正話開波前都有默哀, 所以...我一早估計....紐卡素必定大數去報答該罹難者 :029 ...
唔知有段咁嘅估Tim, 我買-1,不過越買越升那時心感十分不安:029:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-22 04:50 PM 發表 查看引用來源

NEWS 有講

https://hk.sports.yahoo.com/news/%e7%b4%90%e5%8d%a1%e7%b4%a0%e7%86%b1%e8%ba%ab%e8%b3%bd%e6%90%b6-%e5%ae%a2-215638312--spt.html
我以為你話news有話呢場會大抄Sydney,haha 説笑:122:

華Dee3·半點睇呀?知道呢D友誼賽唔多啱你胃口.....

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-23 02:05 PM 發表 查看引用來源

要買....博下威靈頓鳳凰[+1]WIN , 我唔覺韋斯咸咁高:122:
謝華Dee,信心增強

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-23 02:20 PM 發表 查看引用來源

你都要鳳凰?
要和

華Dee,呢2天我好似友誼賽仲收到D,其它唔順:043:

華Dee 0130 友賽有冇心水?

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-24 02:31 PM 發表 查看引用來源
26/7 & 27/7
AV....仲有無人敢玩:026: :029: :043:
呢幾日你心水少咗跟其它師兄朱到驚:044:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆