上一頁下一頁
發新話題

[其他] 此帖已過5000 謝謝

收藏  |  訂閱
135  274.0k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-6-30 09:50 AM 發表 查看引用來源
有買趁手, 同路既兄弟....要點選擇, 自行決定

讓球主客和
德國[-1] 贏 @ 1.8 ( 德國贏兩球或以上....就可以收錢 )

讓球
德國[-1.5/-2] @ 2.15 ( 德國贏多過兩球就可以收足成個盤 )
Dee神,有野問
其實我諗唔倒德國羊多過一粒的理由?16強已不是計分出缐,咁點解仲要費力去入多粒呢?

引用:
原帖由 柑柑拖肥糖 於 2014-6-30 04:10 PM 發表 查看引用來源

一粒點穩陣? 隨時比人絕殺返轉頭呀, 好似尋晚荷蘭咁, 臨尾都可以入2球, 當然都要有運啦
有能力為何唔入多幾粒, 臨尾有咩"依郁"都能保住勝局呢, 足球係圓架
Thx師兄,可惜穩陣是沒有準則的,不過我明你的意思

-1 odds dropped,堅:071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-1 12:57 AM 發表 查看引用來源

:044: 我想買法國 1:0 晉級....點睇呢?:096:
支持

1:0

德國要報牛:046:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-2 11:33 AM 發表 查看引用來源

狗會D野.......唉......真係好狗:046:
亦可能佢專登唔開.....等大家買乜都通殺:032: :046:
除非買個超低兼唔抵既其他組合:046:

咁我都覺得哥倫比亞係有可能奪冠既黑馬:027:

順帶一提....原來.....歷屆世 ...
Dee 神,9會呢個可能真係好絕:angry:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-2 11:08 PM 發表 查看引用來源

所以.....我無投注決賽組合.....感覺狗會想通殺....之後賠個3.X低水比極少數會買其他組合既人 :032:
好絶好絶:021:

Dee 神早
又想聽吓你對今晚法國意見可以嗎?唔知道法國會不會止步呢

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-4 09:45 AM 發表 查看引用來源
呢場都幾難搞, 其實任何兩隊去到呢D位.....已經不容有失, 照秤就當然係德國, 但....如果一直有睇兩隊前4場既比賽, 我反而覺得90MIN.法國唔一定會輸, 你覺得呢?:027:
你又覺得那邊聚飛呢?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆