上一頁下一頁
發新話題

[其他] 此帖已過5000 謝謝

收藏  |  訂閱
135  274.0k

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-18 05:50 PM 發表 查看引用來源

有...
一早準備好晒, 但.....應該只選兩,三場玩下 :097:
再CHECK真D先分享, 或者(盡量)今晚夜D先POST. :027:
一早準備好: Dee神真係唔話得:071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-19 09:46 AM 發表 查看引用來源

57' 克雷塔羅 0 - 3 普馬斯
大家有無中呀:131:
冇呀:043:不敢買想第一場睇定D
十時半係咪都睇大呀:071:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-19 09:57 AM 發表 查看引用來源

只可以同你講....我上年係出面都有玩....而...墨超係經常開大, 唔熟悉墨超既兄弟...可以係呢方面秤先 :071:
收到,thx

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-19 10:03 AM 發表 查看引用來源

嗱....我估咋, 參考下好啦......
星期五 4   迪祖亞拿 對 普埃布拉 波旦可能係.....2:1  OR  3:1 :122:
再度收到估波仔

引用:
原帖由 matthewmang 於 2014-7-19 10:04 AM 發表 查看引用來源
听人講樓主日本波好準

係咪菠菜蓮講先:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-20 03:25 PM 發表 查看引用來源
頭場輸半, 餘下兩場自行決定, 其他...唔出分享, 下次先:027:
Dee 神心水,一定支持

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-22 01:33 PM 發表 查看引用來源

友賽......唔想玩, 不過....如果真係想玩.....試下半場大...有2.05
Dee 神為何在日本可以隨時隨地上網嘅:096:

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-22 01:50 PM 發表 查看引用來源

我無講過我係日本BOR:092:
之前去左3日台北咋, 兩星期後去第2度

呢個暑假暫定去3次短線 :034:

其實....呀象拔兄.....有咩問題呢? :025:
不要吳會,因早前我在日本周圍都上唔到網,好奇以為有新方法可以快D上網

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-22 01:57 PM 發表 查看引用來源

自從.....日本地震後....我就同老婆講過....唔會同小朋友去日本, 雖然話就話好似無事, 但.....費事將來有咩問題.....老婆囝囝會怨我:096:
要去....都只會兩公婆去:096:

所以.....小朋友仲細之下....只會去D比 ...
Dee神真正好顧家,一讚

引用:
原帖由 cecilchao 於 2014-7-22 02:06 PM 發表 查看引用來源
回覆 3714#  象拔人 的帖子

回覆 3715#  清熱浩大少 的帖子

讚乜鬼呀, 我係怕死咋:096:
又怕D幅射唔知幾十年後係咪真係對囝囝有影響先唔同佢去咋:122:
其實...都唔知幾想去日本, 成8,9年無去過:026: :029:
其實日本起碼十多年都冇乜變過,要變都係產品更新,我覺得日本對男仕講沒太多給引:027:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆