劍道馬圈 2020

收藏  |  訂閱
12  221.9k

羊兄經常提到葉鄭有喜
我都有啲好奇,所以想花左少少時研究下

簡單比較左 葉鄭 vs 葉何 的關係,似乎葉鄭真係相對比較密切啲啲有趣有趣⋯

葉鄭

葉何

單棍x3 show埋銀碼
撐一撐劍兄:130:

以上係我其中一啲半自動投注的注項,三重丶四重果啲高抽水野就吾po啦

勁人係討論區內只係一個有禮貌嘅尊稱,大家懂的,不用太認真

要是真係認真分析點樣先為之勁,那不是貼幾張事後飛丶不是每場提供4隻丶不是show投注戶口有多少丶不是有黑咭金咭⋯

而係你背後個系統和執行力是否優越過人

我倒有一個方法可以證明,不過可能方法一出呢度所有人(包括我自己)都肥老收場:014:

輕輕鬆鬆 吹下水 分享下咪好囉

劍兄 吾好意思 搞著你個舖
我吾講太多啦

你有憑歌寄意
我只好以圖傳情(係真性情個情 吾好誤會:096

日子耐左 大家都明賭馬是甚麼一回事

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-6 01:24 PM 發表 查看引用來源

HG兄、你自當不會上當佢pm你既目的、佢甚麼目的已露底!

如果我有8成機會、使鬼週圍乞求!
選擇長買旺蝦王呢類1.0x 倍位置自然有八成以上命中,不過對小馬迷係得不償失

博賺回扣都未必圍到數
可能只係有些人想賠率低一點

引用:
原帖由 崖上委屈的隊長 於 2020-4-6 05:42 PM 發表 查看引用來源

世上真的有人八成命中?
你可以計下數由18-12-2019 至 28-03-2020 嘅賽事

$10投注所有位置1.15倍或以下馬匹,共41匹

結果中31注中
命中率7成6 (都好接近八成)
但回報係負$70 (回報-17.1%)

世上有冇人八成命中?⋯答案是有可能,但都多數都係要輸$⋯只有一小撮人贏錢

引用:
原帖由 PaoMa 於 2020-4-6 07:48 PM 發表 查看引用來源

大家有唔同意見, 及睇法,

個人認為,
一個真正的強者,
絕對係唔需要睇賠率(回報率)..補救...

因為一出手就中...:071:

:021::073:
無言

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-7 10:11 AM 發表 查看引用來源
我唔會再討論呢D神級思想、大家級數唔同、討論完都系無任何得益!
:138::005::130:

劍兄早晨
海外有冇歌仔聽:014:

引用:
原帖由 劍山白 於 2020-4-19 11:08 AM 發表 查看引用來源
歌頌藏寶

https://youtu.be/w8w4j0bSOTw

為怕哥你變咗心
情人淚滿襟
愛因早種偏葬恨海裏
離合一切亦有緣份

願與哥你倆相親
情人共印心
含恨仇緒一旦受波折
難望偕老恩消愛泯

藕絲已斷 玉鏡有裂痕
恩愛頓成怨恨