上一頁下一頁
發新話題

[其他] 贏在射波前 安曼基爾阿爾梅城讓球

收藏  |  訂閱
1.5k  465.1k

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-3 09:51 PM 發表 查看引用來源

如果以個方法唔再work我會覺得好可惜:026:難得符合左我理念,買波為左少少地咁賺,而唔係為左賭
花無百日紅:071:

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-3 10:14 PM 發表 查看引用來源
anyway, 好高興睇到以個鋪,令我獲益良多,好似開左眼界咁,真係多謝獅兄,希望黎緊有機會實踐,快過馬會:071:
好呀 一定有機會:071::045:

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-4 12:06 AM 發表 查看引用來源

其實我有個位唔明,或者係我睇教學睇得唔夠深入
雖然係買+ev既盤或者角大細係"筍盤"
但係如果場場都2倍水以下,勝率一半一半的話
唔係到最後都係蝕咩?
謝謝解答:028:
呢條問題最多人問 其實正ev既意思 就係預期勝率乘賠率高於100% 如果買兩倍盤 當然預期要有高於50%勝率才會有賺 而1.8倍盤就要高於55.55%預期勝率先會有賺....

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-4 12:06 AM 發表 查看引用來源

其實我有個位唔明,或者係我睇教學睇得唔夠深入
雖然係買+ev既盤或者角大細係"筍盤"
但係如果場場都2倍水以下,勝率一半一半的話
唔係到最後都係蝕咩?
謝謝解答:028:
玩數字 賭場最叻 譬如賭大細 買大買細係一賠一 機會率係(105/216 扣除6個圍骰通殺)216/105=2.057 如果賭場肯將買大細賠率調升到2.06倍或以上 賭仔就會長賭必贏(當然冇賭場會咁笨啦)所以唔好再浪費時間在捉路迷信等無聊野上 數學才是正道:071:

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-4 12:20 AM 發表 查看引用來源

係阿,但係我見通常馬會高水過大世界你就會入,咁勝率以樣又好似控制唔到?
勝率係無得控制 唯有長線相信大數法則 譬如擲公字 擲十鋪 可能5公5字 又可能7公3字 亦有可能9公1字 但如果鋪數夠多 出來結果就會好接近一半一半!

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-4 12:25 AM 發表 查看引用來源

我都明捉路其實無乜用:071:
但係仲未諗得通透以個買法既要點,例如點先會係正數?
當1000 場黎計
簡單 假設世界開平手盤 兩隊1.96倍 理論上兩隊贏率都係50% 如果馬會其中一隊高於2倍 你長買就會有利 但要場數夠多先會發揮作用 如果係all in一場 根本咩賠率都唔駛睇啦 :071:

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-4 12:28 AM 發表 查看引用來源

當鋪數夠,結果接近一半一半,咁都要睇賠率,假如筍盤都在2倍以下咁點算? 定係你買左咁耐,賠率都係一時2以下一時2以上,最後係正數? 唔好意思,好多野問:071:
我自己就冇做統計 上兩個月遇大輸 輸左差不多廿注 我賭左波三年幾咁耐 我估應該仍有微利:094:

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-4 12:28 AM 發表 查看引用來源

當鋪數夠,結果接近一半一半,咁都要睇賠率,假如筍盤都在2倍以下咁點算? 定係你買左咁耐,賠率都係一時2以下一時2以上,最後係正數? 唔好意思,好多野問:071:
話時話 咩野驅使你扒晒我咁多個鋪呢?:096:

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-4 12:57 AM 發表 查看引用來源

咁係咪要揀馬會高水過大世界而又高過2倍既黎買先得呢?
假設1000 場
10蚊1鋪,1萬本
如果各50% 贏
平均水位為1.9
500*10*1.9-500*10 - 500*10 長買都係輸水
我係唔明以度,係咪要針對個水位黎去揀?有錯請話我知: ...
其實冇穩定增長呢回事 我周時連贏十注8注 但輸果陣又係十幾注咁輸 其實就咁買馬會高過大世界既讓球 角球盤就夠 唔一定要2倍上

引用:
原帖由 ahcho1 於 2017-1-4 01:19 AM 發表 查看引用來源
我諗到可以正數既原因得2個
1. 勝率要高過50%
2. 水位"平均"要高過2
兩者是但一樣有都應該可以正數,兩種都有就當然更好

唔知岩唔岩呢
唔一定要兩倍或以上 就算1.7倍有著數 仍有利可圖:071:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆