上一頁下一頁
發新話題

[其他] 勝不驕敗不餒(#4980皇家蘇斯達 #4986盧多格德斯)

收藏  |  訂閱
70  275.9k

Lion兄,大家好!我係新仔!多多跟你地學嘢!終於追哂所有嘅post!原來呢到連版主……都咁鬼nice 㗎!兼日職專家:uf10:以後都唔鬼返跌吉,哈哈!大家贏多啲:uf10::uf10::uf10::uf16::uf16::uf16:

引用:
原帖由 lion449 於 2014-7-25 06:26 PM 發表 查看引用來源
業餘

:071::071::071:

引用:
原帖由 lion449 於 2014-7-25 06:26 PM 發表 查看引用來源業餘
拉銀兄!有生意!有物業收租!這樣只是興趣而已!當收息:uf08::uf10::uf20:

引用:
原帖由 lion449 於 2014-7-25 10:27 PM 發表 查看引用來源出左場 多謝網友提供 外圍跌飛  
撑……!:uf16::uf16::uf16:

引用:
原帖由 lion449 於 2014-7-26 12:40 PM 發表 查看引用來源
唔駛下化:096::096:跟開就知:072:

:098::098::098::071::071::071:

引用:
原帖由 肥控兄 於 2014-7-26 12:42 PM 發表 查看引用來源
GOOD 十卜十卜,猶其真非
我己經搵左日本個FD收緊料,會盡力:095:
唔會係100%收到.收到既話話比大家知!
再一次提提U仔呢邊既CHING,
日職涉嫌好多打假成分,注碼不宜過大,穩陣為秒:096::096 ...
多謝提醒 :135: 中注:045::045::045:

引用:
原帖由 肥控兄 於 2014-7-26 02:41 PM 發表 查看引用來源
收到日本方面既消息,係今日六點既日本賽事,
我大約會5點收到料,
到時收到會盡快通知各位 :072:
:045::045::045::039::039::039:

引用:
原帖由 lion449 於 2014-7-26 08:00 AM 發表 查看引用來源
好的 馬上分享 返還率就是你落注的預期回收率 比如一場讓球 馬會開1.92對1.92 你每邊買$100 無論結果如何 你都係會收番$192 走盤除外 理論上就係192/200亦即96%返還率 如果你買到100%返還率既野代表你長賭會平手 如 ...
多謝Lion兄無私分享:045::045::045:學到野 !

引用:
原帖由 lion449 於 2014-7-26 04:34 PM 發表 查看引用來源
未上車停一停 上左車就等結果:041:

支持拉銀兄:045::045::045::135::135::135:

引用:
原帖由 lion449 於 2014-7-26 05:21 PM 發表 查看引用來源等結果:071:去賭場玩兩手先:014::014:
呢句笑咗!你咁鬼方便!食埋件蛋治先……等反Cup :uf16::uf16:

附件

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆