上一頁下一頁
發新話題

[其他] 勝不驕敗不餒(#4980皇家蘇斯達 #4986盧多格德斯)

收藏  |  訂閱
306  275.5k

引用:
原帖由 BenQ_Q 於 2014-8-2 04:44 PM 發表 查看引用來源
山兄,回飛即係點??

狗狗由 1.71 落番去 1.74 , 依家上番 1.72

推薦:

鹿島上盤
名古屋下盤
大阪櫻花平手客
大宮下盤

狗狗跟外國轉盤,飛腳平手 1.72@ 轉 平半上盤 1.97@

警告

浦和外邊轉盤讓半一 ...

引用:
大阪飛腳 對 橫濱水手 --> 平手主落太多,仲低過外邊,以飛腳近況,要主 w 好過,但個人會揀小注半大、中注全大、中注角大 (中左,自己就中上盤、主 w,輸角小同半大 ...)
FC 東京 對 清水心跳 --> 讓半一似乎係睇好 FC 東京近況,自己會保守啲要主 w (中左,自己小注補左上盤 :ub_flag:)
鹿島鹿角 對 廣島三箭 --> 鹿島連踩四場和,廣島猛攻預計攻唔玻鹿島,反而有機俾主隊反攻得手,上盤可以期待 (中左,上盤,但無諗過今大比數。。:ub_vomit:)
德島漩渦 對 甲府風林 --> 甲府撚和波好似撚上癮今,全細會係我選擇 ... 自己唔會買,場波太悶囉 (真係和撚左,但自己最後乜都無買 :ub_hi:)
新潟天鵝 對 大阪櫻花 --> 獅兄,平手客,萬歲!!收工 ... (臨完先出事 ... 雖然臨開場有少少回飛,不過算啦 ... :ub_cry:)
柏雷素爾 對 川崎前鋒 --> 柏雷攻守都唔掂,對上盤半格有信心 (上場買你上盤就俾人數,今場怕撚左你,你開下盤仲要數番對方轉頭?食屎啦柏雷 :ub_angry:
鳥棲砂岩 對 名古屋鯨魚 --> 守勢對守勢 ... 外邊讓半,狗狗玩半一,下盤得 0.73!?我唔敢入閘 ... (無買,不過烏棲再次穩守突擊成功,恭喜哂 :ub_good:)
浦和紅鑽 對 神戶勝利船 --> 上場飛腳踩沉勝利船,今場守和已經當贏,浦和連續 3 場全細,一於全細 (完全預期之外既戰果,大手交易和波盤,無睇即場真係無野好講。。。:ub_no_chance
仙台維加泰 對 大宮松鼠 --> 黑仔鬧黑仔 ... 避 (預期內戰果,兩隊都太弱,易攻難守,不過今雞既組合唔買好過 :ub_shock:)

初步心水,9 中 3,睇黎以自己功力,太早出亦唔應該出今多,集中一啲好。。

引用:
原帖由  於 2014-8-2 04:56 PM 發表 查看引用來源
推薦:

鹿島上盤
名古屋下盤
大阪櫻花平手客
大宮下盤
濃縮心水,其中3 個係自己睇盤睇番黎,3 中 2,算係有所交代 ...

紅牛回飛回到嘔,小心 ...

MU 正 pk 玩到第4球搞死我細波,我要拆哂你地祠堂:ub_angry:

引用:
原帖由 fatkin666 於 2014-8-5 10:00 AM 發表 查看引用來源

山兄要重新破燈啵

中上盤死細波 。。望就望獅兄貼既澳洲鬼生生性性,今就可以打番個和 。。

MU 柒左成個上半場,下半場先黎陰鳩我,全部燒春袋:ub_angry:

引用:
原帖由 lion449 於 2014-8-5 12:30 PM 發表 查看引用來源

悶聲發大財:071::071:場場買場場追數all in就慘:002:

都話啦,狗狗寶係善堂咩,佢可以做非牟利服務係因為佢牟鳩左我地班賭仔先咋,輸左唔順超咪病左睇多幾次狗會醫生囉 。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆