上一頁下一頁
發新話題

[其他] .

收藏  |  訂閱
100  165.2k

引用:
原帖由 西西哥哥 於 2014-8-8 09:47 AM 發表 查看引用來源5倍中,我相信冇人買:ub_laugh_bad::ub_laugh_bad::ub_laugh_bad:
見西西哥揀客w,原先想落主同細波都縮埋 。。雖然食唔到5.00@同2.12@,但係避左一劫已經執到,真心多謝西西哥

引用:
原帖由 象拔人 於 2014-8-8 11:34 AM 發表 查看引用來源有:122:
西西哥死忠粉浦頭:ub_cat:

引用:
原帖由 象拔人 於 2014-8-8 11:41 AM 發表 查看引用來源浦頭:ug_love:下次西西玩十倍信唔信好:096:
唔使啦,下次玩半場主其他,客其他,和其他,每樣 50,夠發啦:023:

回覆701 #的帖子

西西哥係隔離po推蒙特雷 1.75

回覆703 #的帖子

未,但睇第二幅圖就似 :ug_glasses:

回覆707 #的帖子

噢 。。煙幕黎既 。。

差一分鐘 ... 買唔切 ...

係獅兄個邊我貼下盤 ~

引用:
原帖由 西西哥哥 於 2014-8-8 10:02 PM 發表 查看引用來源你意思是只貼,但冇買?
唔係 ... 原本俄超我就麻麻,只係獅兄個邊講起呢兩場,我咪貼下囉,點知臨開場西西哥你話可以小注,所以決定小注落下盤,結果趕唔切 ...

附件

客隊表現平平,但係主隊表現完全唔值 1.75@ ... 左右閘攻得入,中路完全無人接應入波,未見過今既球隊 ...

需要留意既係,主隊一旦領先,預計客隊難追和 ...

引用:
原帖由 西西哥哥 於 2014-8-8 11:18 PM 發表 查看引用來源

你好叻:uf08::uf08::uf08::uf20::ub_laugh_bad:
主隊下半場加強攻力,把握都改善左,但今都攻唔入,真係差啲運仔,下盤同 +1 都可以等收錢 :ub_smart:

客隊慢慢運球「混」到完場就岩 :uf16:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆