上一頁下一頁
發新話題

[米高@完滿結束@相集]5月31日星期六晚咀咀~風花雪月淫K團 O團費含司華力腸 (II)

收藏  |  訂閱
279  10.0k

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-5-29 11:04 AM 發表

去你媽的....
Did you really need to visit aunti?

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-5-29 11:11 AM 發表

就係黎悶到係公司裝番隻cs黎玩
你又知我鍾意玩CS既........哈哈

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-5-29 11:30 AM 發表
早晨呀...:smile_15:  米高
係 d 道見到你
嗨 早晨:smile_15:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-5-29 11:50 AM 發表

講時講 , 係深圳十九几年都未去過 ... 上 下沙..咀咀
真失敗
唔會卦?:smile_41:
你係香港深圳工作往返成廿年喇
好長啊

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-5-29 12:08 PM 發表

真㗎 !! 我以前去過寶安喇...沙井喇...石岩喇..福田..就係未去過沙沙..唉   :smile_39:  
通常都係跟 D 朋友去..
可能依㗎老喇..仲養隻老虎 Tim 星期六日邊行得開吖
髮就可以偷跳下:smile_45:
間唔中上去出trip既時候閃下囉:smile_30:

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-5-29 12:10 PM 發表

我係大陸玩cs...d人玩撚外掛..屌佢丫
有好多server都有block外掛
你努力D搵下
PS. 你CS正定COPY?

引用:
原帖由 頂李個費2008 於 2008-5-29 12:10 PM 發表

5月31日星期六晚回歸咀咀
                 風花雪月仁K Party日期 : 2008年5月31日
做咩呀????????

引用:
原帖由 chrisyin5354 於 2008-5-29 12:20 PM 發表

大陸d server唔同d...香港block左都有啦...何況大陸
下次一齊去打CS囉
不過我就好雞:smile_35:

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-5-29 12:26 PM 發表

D招唔得...:smile_39:  , 老虎星期六 日會跟住去㗎
佢知道我住邊....:smile_39: :smile_39:
咁你一個月都要飛好多次髮

引用:
原帖由 pccw123 於 2008-5-29 12:35 PM 發表

真係剩返飛髮咋
不過唔知邊個八婆話被我老虎知睇到我去個 D 有料髮廊
你話死唔死:smile_39:
咁你以後可以淨上香港討論區推帖喇....哈哈:smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆