上一頁下一頁
發新話題

[其他] 今晚亞冠 試試水溫

收藏  |  訂閱
64  14.8k

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-9-20 03:55 PM 發表 查看引用來源

知道喇..啱啱瞓醒..睇到眼都花....改為買咗7x21...$210買....中5場有得收
諗諗吓都係買7x21好dd.....就算2場唔中都有$收:096:......但如果能夠中晒7場梗係大家高興啦:036:..

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-9-20 04:19 PM 發表 查看引用來源

諗諗吓都係買7x21好dd.....就算2場唔中都有$收:096:......但如果能夠中晒7場梗係大家高興啦:036:..
結果都係跟你買咗條6x1....抽起咗車仔嗰場...50蚊玩吓算喇....反正7x21如果中得一注10蚊5關都冇乜用...:097:

simon兄...話時話跟你咁耐好似未試過........:097:
呀...有..多仔嗰次羸咗10蚊

引用:
原帖由 毛始人 於 2016-9-21 12:27 AM 發表 查看引用來源
SIMON哥今個月有贏過一場兩萬幾蚊架,不過果場我無跟到:043:
係咩?係咪佢跟第2個ching嗰條5x1呀?我都好似有d印象...

引用:
原帖由 um6923 於 2016-9-21 05:18 AM 發表 查看引用來源
好可惜。simon哥7串1斷1:006:

阿仙奴90min射到4:0...斷咗我哋米路.:032:

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-9 08:23 PM 發表 查看引用來源
有膽 就 試試 :071:
幫你補多注"主其他"4.5倍.:036:

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-23 02:18 AM 發表 查看引用來源

simon兄仲未瞓?聽日唔駛返工?

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-23 11:59 AM 發表 查看引用來源

Alan兄 你補注 4:1 你和味 :096::096:
都唔明你點解冇買4球嘅波胆? 3球.5球你都揀.4球就冇揀.

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-23 04:01 PM 發表 查看引用來源
我重心是 3球的

俾番場你..今晚頭場波胆2:2....:098::097:.

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-23 08:09 PM 發表 查看引用來源

你放心 實有人 會搭呢隻船 :096::096:

simon兄揀晒大波波都係想氹我上船啫:131:....
好...又跟你去玩吓大波波

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆