上一頁下一頁
發新話題

[其他] 今晚亞冠 試試水溫

收藏  |  訂閱
64  14.9k

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-9-28 05:35 PM 發表 查看引用來源

Q腳拖457.祝大家好運....我現在去馬場啦..
夜D返嚟同你哋玩波波:097:.
唔好意思...呢場累大家輸$...等10.1羸返啦.
simon兄今晚有冇波胆料?

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-29 12:38 AM 發表 查看引用來源

巴塞 4:1 5:0 :071:

即係1:4 & 0:5....至真? 啱唔啱?

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-9 08:23 PM 發表 查看引用來源
有膽 就 試試 :071:
simon兄..我扛你...跟咗你另加多1注1:5.

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-9-29 02:13 AM 發表 查看引用來源

simon兄..我扛你...跟咗你另加多1注1:5.
買咗 0:4    1:4   0:5    冇理由唔買多注 1:5喎

引用:
原帖由 alanyu2015 於 2016-9-29 02:16 AM 發表 查看引用來源

買咗 0:4    1:4   0:5    冇理由唔買多注 1:5喎
1:5都有35倍噃..值得一試.

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-29 12:50 AM 發表 查看引用來源
晚安 Alan兄 10月1日 快d比馬我贏返我 all in 的 ����

頭場QQP 2-6-7..WIN博好分買6&7.
5場QQP 7-12.....WIN買晒 2隻對碰.
純粹小弟心水山埃.並非馬房料.千祈唔好瞓身.
因為要入馬場...今日足球投注暫停.:096:
祝好運:036:!

simon兄...小弟有事離港十數天,容後再聚.祝好運!

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-9-9 08:23 PM 發表 查看引用來源
有膽 就 試試 :071:
simon兄呢d半大波波真係啱晒我胃口.....羸番d馬本先

買大開細....今晚d波都幾攞命:032::032::032:...

simon兄..你俾波波我玩:071:...我俾番d馬仔你騎:096:...
1場.大將風速. 2場.聚歡笑. 3場.馬飛龍. 4場.3.4.6. 5場1.4.8.....聽晚睇吓中幾多場先.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆