上一頁下一頁
發新話題

[其他] 愛華頓 (主)1 : 1阿仙奴 (客) 即場2.5/3大

收藏  |  訂閱
264  95.8k

引用:
原帖由 mj728二世 於 2016-8-29 02:54 PM 發表 查看引用來源
小DD話有人蝦佢,嬲嬲豬,唔會再黎喇:096:,回佢都睇唔到咖喇,唔洗理佢:071:
講句公道說話啫.....
話時話..我晏起身.:097:成日食唔到你d早餐....

引用:
原帖由 mj728二世 於 2016-8-29 02:54 PM 發表 查看引用來源
小DD話有人蝦佢,嬲嬲豬,唔會再黎喇:096:,回佢都睇唔到咖喇,唔洗理佢:071:
最攪笑係叫請佢飲嘢交個朋友喎........咁低EQ嘅人:071::071::071:

引用:
原帖由 mj728二世 於 2016-8-29 05:29 PM 發表 查看引用來源
朝早起身頭腦清醒D,最啱度波嘛:071:

夜晚波真係比較少賭,一來開工開到好攰,二來冇時間度:028:
mj兄:為咗我同simon仔,ching隔夜度完早餐料先至去瞓啦:097:

mj兄放低d料至好去瞓呀.....唔該

剛起牀...又冇早餐食:092:....
simon兄好似重得閒過我,唔通同我一樣,係........:036:

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-8-30 02:29 PM 發表 查看引用來源

今早知道有早餐場專登早起身 看看MJ兄 出料 :014::014:

我等到5點鐘....頂唔順.瞓咗:035:

去飲茶先.....等陣返嚟睇吓有冇澳洲波料........

mj兄唔編輯主題:028:我剛回家.開腦先跟咗放毒ching買主,然後至睇到你話客,呢場我同你對咗喎:097:....唔好意思!

引用:
原帖由 mj728二世 於 2016-8-30 08:28 PM 發表 查看引用來源
我開緊工咖,冇時間編輯咁多

0:0完場:071:下次努力:036:
你要顧住我至得架:043:早餐冇得食.而家晚飯又輸埋:043:

引用:
原帖由 simon仔 於 2016-8-30 09:30 PM 發表 查看引用來源

你冇買和咩:016:

我買下盤至會買埋和....上盤買和冇得全羸....

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆