上一頁下一頁
發新話題

[其他] 新一年,新的開始!! AJ上

收藏  |  訂閱
352  54.2k

引用:
原帖由 叻叻仔 於 2016-11-20 12:56 AM 發表 查看引用來源
原來我收晒錢輸4900 追反好多
有時吾對路,吾好係咁入貨。買角球睇即場係有得睇 最好高水2倍入,睇即場補細 對沖一定吾會輸先 有時仲會食哂兩注

引用:
原帖由 musicman902 於 2016-11-20 12:57 AM 發表 查看引用來源

和你一樣,加多個第一入球:ub_no_chance:
話細注個啲真係要細注 個啲通常儲運

引用:
原帖由 musicman902 於 2016-11-20 01:01 AM 發表 查看引用來源
我豬咗2.5k:043:
你地個個買咁大:ub_angry: 我話重心個啲你地咪賭家產:046:

我post我啲注碼 share比大家 我岩岩打左千字篇冇左:ub_cry: 嘔心瀝血架...

引用:
原帖由 GILLHOHO 於 2016-11-20 01:04 AM 發表 查看引用來源
我300蚊當一注,加注都係600,奉行慢慢掘:ub_ice:
你見我其實玩吾係好大,細注100,過關都係200,有信心500囉,中左第一口旺咪起孖囉。

要識得控制注碼先贏到錢,今日都正數千幾兩千:ub_laugh_bad:

一場買成萬,贏左心會癢,輸左返工都冇心機做野啦:ub_ice:

掛住留言,睇波,涼都未沖:ub_cry:

最近先六日多波玩,忍吾到手又想場場買,大家不妨6串20 10蚊注,買3關4關 補本又止手癢添:ub_cat: 6場200蚊緊貼又吾傷 好正架:131:

引用:
原帖由 叻叻仔 於 2016-11-20 01:14 AM 發表 查看引用來源

汁錢緊要定沖涼緊要:071::071:
最幣掛住吹水,冇咩時間杜波呢:071:

就咁睇宵夜 皇馬受讓好似好吸引 主客兩隊下場都要踢歐聯 可以留力,有受讓就咁睇係值得買(但係未睇過盤口同分析)

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆