上一頁下一頁
發新話題

女友邪骨

收藏  |  訂閱
43  88.9k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-30 18:15 發表 查看引用來源
屌完第一次有冇同按摩師賽後檢討?
實有啦,唔使比我屌呀,第一次就唔守規則。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-30 18:22 發表 查看引用來源
所以第二次一定要帶套!
佢有冇話你女友好唔好屌?
对呀,第二次係有用袋嘅。

按摩师呢,就好多賽后檢討嘅,
我最記得S講過,我女友隻Gap
成日夾下夾下,夾得佢好緊,
佢話佢自己老婆都冇呢d反應,
又話都幾多水喎,對波又大又軟熟咁囉。

引用:
原帖由 kelenc 於 2023-3-30 22:17 發表 查看引用來源

冇錯。所以每次老婆比人屌完我都會馬上接住上屌   又刺激又有3P feel
快d指点下细佬,分享下,
等我参考下,下次付諸行動。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-31 09:33 發表 查看引用來源
夾下夾下你女友應該都好high! 你女友叫床聲同你平時有冇唔同?
見佢樣high架,但我睇佢唔想比我知佢
high囉,叫床聲相比下,比按摩师屌時
係急促過同我平時做嘅。正常吖,我諗。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-3-31 09:46 發表 查看引用來源
咁一定啦,第一次比陌生男人屌。之前仲要比前戲玩到濕曬!佢之後有冇話高潮咗幾多次?
我只係會問女友high 唔 high ,唔會問high
左幾多次。女人呢,始終有所謂"驚馳",
况且佢唔係自發性要揾人屌佢,佢係主要滿足我
慾念,所以我亦要维護佢樽嚴, 等佢覺
得不是發狡,唔係雞,佢個心過到关咯。
我咪就可以長玩長有囉。明未。

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-31 11:43 發表 查看引用來源
嘩⋯正呀⋯睇到好想屌埋阿嫂一份😍😍😍
一般咸古情節啫。。。😂😂😂

但我果d係親身經歷,所以描绘得特别詳细。。😉

[quote]原帖由 licklickson 於 2023-3-31 12:01 發表 查看引用來源

温馨提示给各兄弟,

若果大家再有机會遇上好似我呢d post,
又真係想入到圍玩的話,奉勸各位,
首先比當事人了解多d自己, 説出自己
條件為何比别人優秀 (粗大長持久果d呢,
係冇分架,天下間冇乜男人會去徵求第二
個男人條大撚去屌自己另一半架,)

想下當事人要求d乜,再作出迎合,
想下点樣先可以被人選中,。樣子俊俏
就當然加分啦,唔靚仔就至緊要企理。

要記住,除左叫雞比錢,快靚正,
唔使煩之外,想食下免费餐同良家婦女的話,
又唔想付出時間同情調,咁就好難了。

细佬我由十幾年前disxuss開始玩forum至今,
都算食過下幾餐好野,肯花時間同條女
經營,大多数有回報。  

以上,當單男撩女時,一樣通用,煞食架!仲有,細佬都唔靚仔,近十幾年来,分階段
有七個女人同我有長期性關係。大家好好
研究下。歡近交流。

引用:
原帖由 kai9336 於 2023-3-31 12:24 發表 查看引用來源
支持師兄繼續放相(可以放片更好)👍👍👍
片,太私稳,恕不公開於公海,
請體諒及明白

引用:
原帖由 卜P笠 於 2023-3-31 13:52 發表 查看引用來源
師兄講得好,女人要"尊嚴"亦要有"驚池"
溝女要知女人心,唔好當佢發姣就係g
卒之有師兄知我鸠吹d乜,
試下吖,work架😀

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-3-31 14:24 發表 查看引用來源
多謝師兄教導🙏🏾🤣
講堅架,唔信你試下吖😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆