有無人鍾意比女人顏面騎?一齊分享下

收藏  |  訂閱
39  24.2k

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-10 10:28 發表 查看引用來源

以為講果度添
果度大,又未必能 “干”

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-10 12:47 發表 查看引用來源

其實主人要玩o既都仲有好多o野可以玩

利申: 七年啦! 七年佢都係俾我坐過不足五次 (好似係3 )

可以伸上去玩波波, 或者伸直 (到女方後面) 玩腳腳
一邊俾人奶o既同時俾人刺激腳板底, 唔可以話舒服, 因為本來 ...
蛇姐七年只都是玩過五(3)次,我就完全未試過,只是覺得這件東西不可以坐在主人面上的。
雖然冇得同主人咁玩,諗下都好興奮....
有時幻想下比主人大力咁啜,裡面乜野都被啜哂出嚟時.....

玩腳板又真係刺激,被主人的大手用力咁揸緊腳掌,個啲又痛又痠麻的冇力掙扎,感覺自己就係主人的寵物,真係揩到由心咁嗌出嚟。

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-10 10:35 發表 查看引用來源

能干緊要d
其實主人最能干就是扎.....
😊😊

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-10 14:18 發表 查看引用來源

扎成日? 扎邊度?
主人以前扎粽,之後就扎蟹,依家已經可以扎成......

附件

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-9-10 14:36 發表 查看引用來源

入面有咩可以啜晒出o黎 粟米粒?
我近墨者黑, 有d 野唔怪得我
感覺就係好似乜都比佢啜哂出嚟咁,自己就要死忍死忍
可能係粟米粒

引用:
原帖由 stustu111 於 2021-9-10 18:02 發表 查看引用來源
主人要你自己磨到high,你就要做架啦。唔准錫住主人
主人同班friend都係大x人,可能覺得塊面比女人嗰度坐過,就.....唔!
所以係得幻想下。

引用:
原帖由 moliu1 於 2021-9-11 02:23 發表 查看引用來源

咁你中意屁股d咩?
係鍾意啲味?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-11 18:54 發表 查看引用來源

嗯 老公也一定不可能
對!
坐住老公塊面就是不敬!
不過,有得這樣玩又確實好精彩。
😊😊

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-11 18:57 發表 查看引用來源

🙄
怪不得妳… 怎麼總覺得妳提到髒東西時都挺開心的
蛇姐講野,都是挺開心的,蛇姐又開心,又有故事聽。
👏👏
k姐姐,妳知道蛇姐講的粟米粒是什麼嗎?

引用:
原帖由 katieW 於 2021-9-13 06:50 發表 查看引用來源

排泄物裡的食物殘渣
嘻嘻不過我想她是搞錯了! 朋友們說的顏面騎 指的是被男方口交 又不是吸啜屁股
怎麼可能有粟米粒
咿.....
蛇姐有啲咁嘅......
😚😚

前往最後回覆