上一頁下一頁
發新話題

[歐洲賽事] 近況不佳 小注為妙 不敗率71.8%

收藏  |  訂閱
67  75.7k

引用:
原帖由 holydamn 於 2017-11-20 02:12 AM 發表 查看引用來源

唔得 我試過
四注本金第一注中有五注、第二注買三住、有八注本金、第三口可買返三住、再進取可五注

引用:
原帖由 清晨花花獅子 於 2017-11-20 02:15 AM 發表 查看引用來源

四注本金第一注中有五注、第二注買三住、有八注本金、第三口可買返三住、再進取可五注
我自己買法

引用:
原帖由 ape_ape 於 2017-11-20 02:19 AM 發表 查看引用來源

成績如何
我成日去澳門推用這賭法、兩萬落枱好快上十萬、如康少勝率保持上水速度很快、如勝率不高時只投注分了四住的一住再拆細一半跟、一見順返才再谷上去、其實仲有好多細節、例如一直中下去注碼最少一口比一口大、你推落去自然感覺會返來、相反有時不順也要離枱不賭、看你定力、因為這埸遊戲係長賭、你見康少這賭法平日埸數少返而易中

引用:
原帖由 holydamn 於 2017-11-20 02:25 AM 發表 查看引用來源

唔明你講乜:030:
我不懂解釋給你聽、我不懂教人、但一個道理贏谷輸宿、才能保命

引用:
原帖由 ape_ape 於 2017-11-20 02:31 AM 發表 查看引用來源
多謝師兄教路,我會研究下,不過賭波最大問題係次次都唔會有2倍,輸水都輸死:026:
所以平注要八成勝率才打和索好少、賭錢冇平注、我賭百家樂偏向推庄大好多、買閒細好多但轉來足球是否下盤賭大D上盤賭細D。所以還在摸索、我博七位數、所以要定定同佢堆😄

引用:
原帖由 ky885343 於 2017-11-20 02:37 AM 發表 查看引用來源

我都知... 其實當連輸既時候 輸都只會係輸平注... 不過想討論下有冇更好既投注方法可以參考一下
該比平注還細、因為馬會開盤程式不停轉、我們只跟人出水其實客觀過康哥、我唔係黑心、就算開盤嗰個都冇可能全部中、所以輸的時候一定要輸最少注碼、不能平注的道理就是這裡!

引用:
原帖由 holydamn 於 2017-11-20 02:41 AM 發表 查看引用來源

按佢既四注本金
連輸兩次就只有all in先上番原本既本金
你只可承受三次風險
如果你一落手真輸、或起孖就殺、呢埸錢你已經冇得賭、還在磨爛蓆、何必、因為我通常袋兩萬現金輸左再碌兩萬、輸哂都係四萬!

引用:
原帖由 ky885343 於 2017-11-20 02:47 AM 發表 查看引用來源

其實係咪姐係1-3-7 波濫
1-3-7你要十一注

引用:
原帖由 清晨花花獅子 於 2017-11-20 02:48 AM 發表 查看引用來源

1-3-7你要十一注
我可能1-0.5-0.2輸的買法

引用:
原帖由 holydamn 於 2017-11-20 03:02 AM 發表 查看引用來源
所以話呢 賭呢啲好少有人走得長遠
莊家唔會甘傻成日用一條式開盤
你睇盤方法唔變都走唔長遠
所以有賭未為輸 承受到風險長線先係羊家⋯⋯
我地不是承受風險、只等待一條八、九粒長庄!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆