上一頁下一頁
發新話題

淫尽可夫~

收藏  |  訂閱
215  319.3k

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-21 05:17 PM 發表 查看引用來源
要讚佢靚,就乜西都得
宝嫂果然五錯丫!🤭

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-22 06:16 AM 發表 查看引用來源
早晨!😊😊😊
各位早晨丫!😊😊😊

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-22 08:44 AM 發表 查看引用來源

啱........好似我老婆個老友咁, 成日把口仁義道德, 不過聽講佢之前有偷食
系架,其實好多人妻會偷食架,我ex就系!😪😪😪

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-22 10:40 AM 發表 查看引用來源

以前(十幾年前)幫我剪頭髮嗰個香港仔, 佢老婆有一日執晒包袱同個小鮮肉飛咗去另一個州度, 掉低佢同兩個仲讀緊小學嘅仔

呢個係我識得最激嘅一個例子 ...
ex又系我篤爆佢,之後分手咯……

引用:
原帖由 月影偷情 於 2021-5-22 10:58 AM 發表 查看引用來源

前ex…你睇個樣,算唔算大食型?
大食冇樣睇嘛,我認為大食主要系外在因素影響既,例如年齡,有冇小朋友,洗五洗返工,生活壓力完全影響性需要丫!

引用:
原帖由 manray 於 2021-5-22 11:09 AM 發表 查看引用來源

其實督爆就無謂, 呢啲嘢應該就隻眼開隻眼閉
當年好興打online game,我曾經見佢D遊戲用老公老婆稱呼,佢就話系game里面系甘,先多人同你玩!之後比我知道佢地D game友係會出黎聚會,最尾咪同人上埋床丫,但佢苯到比條仔拍埋片,比我發現左,仲比我發現五少床照,個時後生嘛,咪谷鬼氣分手咯!

引用:
原帖由 平衡生活 於 2021-5-22 11:41 AM 發表 查看引用來源

好多人妻都喺老公面前扮良家婦女, 唔肯同你口交、唔畀你奶豆豆、唔畀你插屎眼, 但係出去搵食判若兩人。
好多人妻怕系老公面前太淫蕩嘛,但系外面同條仔玩,仲怕乜咩,反正又五系做人世,所以多數可以玩到好盡架!

引用:
原帖由 MAN818 於 2021-5-22 12:05 PM 發表 查看引用來源
好多女人系咁......我以前有個人妻從來都無幫老公含過...但佢好主動含我
D人妻既然去偷食,就系想玩系同老公性上玩五到既野,所以一般偷食既人妻,基本就系在外面揾其他男人,達到性上既其他樂趣!

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-22 11:54 AM 發表 查看引用來源
同外面人做就玩到盡,同老公就呢樣吾好那樣又吾好
亦有好多人妻中意同人夫偷食,一來大家都知冇乜手尾跟,二來女人同男人一樣,亦有佔有慾,等同男人食左人地老婆甘心態!

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-22 12:13 PM 發表 查看引用來源
女人講美麗嘅謊言確係氹到男人開心🤭🤭🤭
出黎玩,大家開心啫,冇乜所謂既!😂😂😂

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆