上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
484  338.6k

引用:
原帖由 觀塘如花 於 2021-1-14 11:26 PM 發表 查看引用來源
阿嫂知唔知你分享比其他仔仔睇?
五知的!😝

引用:
原帖由 觀塘如花 於 2021-1-14 11:25 PM 發表 查看引用來源
中女先好玩,先識玩!😋
系識玩,而且玩得好荒淫丫!😄

引用:
原帖由 觀塘如花 於 2021-1-14 11:35 PM 發表 查看引用來源
點淫法?阿嫂有冇試過出去食仔
係呢度系五方便透露,因為呢度我知系有師兄識我老婆既!🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-15 10:42 AM 發表 查看引用來源
依樣野好睇先天,如先天不足後天點樣努力都係爭好遠。
甘都要我地肯慢慢教唆佢既,好像我老婆甘,我一直話五介意佢著得sex既,亦五介意佢成日比D男人昅佢,有人昅先証明有吸引力,而且佢成日系
上環見到D鬼妹超底胸之余,
更五带bar,佢見到都話好睇
,所以近呢二年,佢已經冇带bar出街,只系全部用乳貼丫,夏天出行D衫簿,好多時系可以睇到成個波形架,尤其穿露背,D仔突登從後行快D,回頭昅我老婆對波,回頭率極高丫!🤭

引用:
原帖由 觀塘如花 於 2021-1-15 11:08 AM 發表 查看引用來源
我都係,所以羨慕呢到D,C兄性福😫
呢D系可以慢慢調教丫嫂既!女人天生中意比人望,覺得自己有吸引力,至重要系你同佢講五介佢著sex d 出街,慢慢行出第一步先!😝

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-15 01:23 PM 發表 查看引用來源

我成日同老婆講好介意佢著得唔性感😂
你可以陪佢去買D露肩衫丫!🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-15 02:37 PM 發表 查看引用來源
佢唔肯👆,佢如果佢嗰日肯著性感衫,寧願着U領
女人中意人讚架,你可以建議話著露肩衫靚靚嘛

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-1-15 03:04 PM 發表 查看引用來源
試過讚佢N次,佢都係覺得唔好睇🤦‍♂️,所以唔肯
我老婆而家基本甘著,已經冇帶bar好耐,純用乳貼!🤭[attach]40043865[/attach]

引用:
原帖由 brandy888 於 2021-1-15 04:08 PM 發表 查看引用來源
我老婆而家基本甘著,已經冇帶bar好耐,純用乳貼!🤭40043865
如果一烏底身,除左粒lin,成對波系比人睇晒既!🤭

引用:
原帖由 friendho 於 2021-1-15 04:35 PM 發表 查看引用來源
實睇晒啦,不過阿嫂真係幾堅挺,如果唔係咁既size件衫撐唔起
試過幾次佢烏底身執手袋D野,甘岩我睇住條仔企定定甘昅住我老婆對波!🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆