上一頁下一頁
發新話題

淫妻谷

收藏  |  訂閱
184  228.3k

引用:
原帖由 88yes 於 2021-5-6 12:18 PM 發表 查看引用來源
認同
女人扑一次可以多次高潮
當然要遇到好對手

基於繁衍天性問題之下,女性會不斷選擇身體强健既男性去交配,以至享受到保護自己及後代既優越坐存條件,但當然人類系有左道德觀念影響,更有男尊女卑既傳統思想,先好多時比男人食住,所以叻既女人,真系可以玩死好多男人架!🤭

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-6 01:29 PM 發表 查看引用來源

要啲女人頂得順一次過三碌先得㗎。㗎你話一日分開唔同時段三個男人就話啫。
未必架,有D男人快射,有D耐D,基本女人系可以接受頂得順丫,當然,大前提之下,要三男同時令女方開心舒服先啦!

引用:
原帖由 88yes 於 2021-5-6 01:41 PM 發表 查看引用來源
女人玩過P都可能會上癮

絕對會,仲會越玩越無底線架!🤭

引用:
原帖由 徐良半露 於 2021-5-6 01:50 PM 發表 查看引用來源
多p系好亂,不覺得享受
個人感覺,但二個男服侍一個女又幾好,又或者同d不同國藉都係好選擇
二至三男系ok既,太多就五好啦!

引用:
原帖由 cc19880910 於 2021-5-6 01:50 PM 發表 查看引用來源

發生係好耐之前,當然我已包括埋係個三個裏邊
同我ex一樣,一脚踏住四船,而且大家系知對方存在,仲有msm過!🤭

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-5-7 03:04 PM 發表 查看引用來源
我上次喺公司比個南亞佬撩.....話我好cute 好中意我...又問我有無wechat .whatsaapp 交換做朋友.... 啲南亞佬中意有肉地同大波......我見到佢成個忍者龜我打晒冷震.... ...
常姐形容得甘Q既!🤭🤭🤭

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-7 03:27 PM 發表 查看引用來源
若收入不对稱, 可能已經比妹夫食咗🤭
可能已經系進行中啦!

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-7 05:23 PM 發表 查看引用來源
我至愛做d淫辱性行為😅
同我一樣!😁😁😁

引用:
原帖由 cheapcheap123 於 2021-5-7 08:21 PM 發表 查看引用來源
多謝師兄關心, 我會同亞嫂講話唔可以比呢D愛雜交外賣南亞佬屌, 平時上黎送外賣吹吓水笑下就得.🙏🙏🙏
眼見ching呢個故仔,最大最大既缺點,就系比人知道自己住址,首先,班南亞仔圍内已經知呢個地址,系有一個甘放盪既丫嫂,呢個已系一個埋服一個重大危機,因已比D南亞仔知道哂!陰謀論黎講,上次丫嫂竟然可以裸體送南亞仔去電梯,你就話當時得一個南亞仔,如果出乜事,你可能應付到既,但……你要清楚知道,你地地址已經比班南亞仔清楚哂系有件好野,(因丫嫂已經做出D越軌挑逗行為)如果佢地要處心積累呢傷害你地,你地基本系随時比人任人魚肉,例如你鬼知下次送外賣系咪只得一個丫?我相信班南亞仔圍内一定會吹水,話丫嫂已經系玩到甘啦,你估其他聽到既南亞仔會點諗呢?如果從好嗰方面諗,班南亞仔咪當飯後吹水,或講下你(摸你丫嫂個南亞仔)就好啦,甘正既都比你遇到!希望下次可以送外賣比你地!但…………如果向壞嗰方面諗呢?首先班南亞仔會諗計點屌到你老婆先,尤其知個老公系放肆比老婆玩到甘,班南亞仔圍内吹下吹下,就會去實行架啦,人多左,吹大左,色胆就更大左!如果圍内里面有D醒既南亞仔,甘ching你地就好危險啦!或者甘講,如果班南亞仔系已經有計劃加害你地,可能有機會發生以下劇情,首先,送外賣五止一個,(但當然比你見到既系只得一個,加上你地本身已冇乜防範呢D外賣仔),其他人埋伏系梯間,當你地仍然開門接外賣,丫嫂仍然挑逗緊人地個時,埋伏既南亞仔冲過黎入屋,之後可發生既事就太多啦,例如強姦,傷人,入屋行劫,非法禁錮,如你地二公婆反抗,悲劇可能更會發生到無法想像既地步!
要玩刺激遊戲,系可以玩,但起碼知對手系乜先丫!
語言不通,背景不知,身份不明,加上反而你地連地址都比人知埋,ching你諗深D,甘玩法系咪好危險呢?

引用:
原帖由 煎熬三寶 於 2021-5-8 08:19 AM 發表 查看引用來源
個森林咁大,怕乜呢?
女去女還在,留返多d精力調教老虎,師兄有冇興趣食肥肉?🤭
丫嫂五系好肥咋!😁

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆