上一頁下一頁
發新話題

鼓勵老婆攬仔/刻意把她調成慾女😊

收藏  |  訂閱
484  339.8k

引用:
原帖由 jabichan 於 2021-1-29 03:23 AM 發表 查看引用來源

跟住再狗仔,一個後入一個插咀,睇住自己老婆比人吊的淫樣係好high 的😎
系丫,呢個post真系勁正Y!🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-29 01:07 PM 發表 查看引用來源
其實如果你睇住我
我又睇住你交換互屌老婆咪一舉两得😂
邊有咁多如果🤭🤭🤭🤭🤭
唏,女人好得意架,如果我老婆睇住我屌丫嫂甘落力,一定會睇五順眼,反之一樣,女人天生就系忌妒心重,所以換妻冇甘好,但反而如果玩二男一女,個女方好多時先感覺比人重視先,二來覺得自己好有吸引力,甘情況之下,女方會越玩越投入,即系會越玩就越享受二男淫亂佢既快感架!😁

引用:
原帖由 135k246 於 2021-1-29 05:08 PM 發表 查看引用來源

師兄你又有道理喎!👍
如果假設玩二女四男甘,同埋最重要系一樣,如果二女外表系有距離,比著你都先屌靚或
身材好嗰個先啦,甘自然另一個會覺得比人冷落左,男人就係甘架啦,出左一次,興奮及
刺激程度相對會減少,甘問題就立即浮現,如二或三男先向正嗰個埋手先,甘另一個咪岸99甘等,比著你系另一個女,你會點諗呢?就只會既自己都括出去可以甘玩,但得到既效果並五系自己預期既,甘咪無哂癮,下次再玩採你都傻啦!但如果只系得一女,如玩3或4p,D仔只會得一個玩,甘效果又完全五同啦,如條女想玩女王feel,甘咪幾條仔服侍佢一個咯,如條女想玩凌辱feel,甘咪幾條仔一齊槽塞佢咯,至重要一點,玩乜都好,一定要令到條女成為焦點或系女主角,甘既話,好多時條女多數越玩越放,越玩越high,甘先可以令條女玩上癮,大家追求既亦達到,甘先可長玩長有架!🤭

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-29 05:36 PM 發表 查看引用來源
咁你要實行你呢個大計,二男侍奉你妻👍
現在言語及床上調教引導中!😁

引用:
原帖由 ttfat68000 於 2021-1-29 05:56 PM 發表 查看引用來源
果然见識獨到👍
你先處於女方立埸諗下先,甘就容易處理好多架啦!女人天生系一個超忌妒生物,就算天生五系靚,但可以用化妝答夠,身材五系甘好(首先五系二百磅大肥婆啦),但在埸只得佢一條女,D仔又點會放過佢丫,甘條女咪感覺自己超有吸引力咯,如多條女系度,有得比D仔揀或比較,比著系你,你做仔會點揀先,相信都五洗點問啦,最惨系夫妻關係添,如二女同玩,其他仔玩另一條女多D,做老公嗰刻幾尴尬丫,又想屌條索D既,但自己老婆又冇仔搞,如果老公自
己去埋玩另一條女,甘就扑街啦,你想有下一次都難啦,再五系老婆想法,反正都括左出去玩,原來比老公揾左笨,
出黎效果原來甘差,最壞結局,老婆自己會諗,不如自己揾仔幾p好過啦,仲預埋自己老公做咩,我相信如果女方要揾人玩p,一上網慌會冇仔咩,到時做老公既咪最on 99啦!🤭

引用:
原帖由 egg29 於 2021-1-29 06:15 PM 發表 查看引用來源
呀!好見識, 學到嘢
所以我而家思想調教緊我老婆,首先比佢有安全感先,之後再比佢感覺有主角feel,得閒再有意冇意之間問下佢甘玩系咪會好刺激先,潛意識比佢我系五介意接受甘玩,只系想在性上得到更滿足感及刺激度!🤭

引用:
原帖由 egg29 於 2021-1-29 06:15 PM 發表 查看引用來源
呀!好見識, 學到嘢
如果女人覺得你系好愛佢,好多女人肯付出的,當然大前提系在純粹性上想令佢得到更高享受啦,如果女方肯放底傳統道得觀念,我肯定女性咸濕過男性架!😁

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-1-29 06:27 PM 發表 查看引用來源

現實是多不可能,
女人選仔,比佬難好多,比她選到一個巳困難,你還要2男/3男?
其實男人自己都明白,我自己溝女溝C9都多,但除了比錢的3P外,真3P一次都未試過,夫妻交换,聊就10次8次了,一次都成不了,吾好話成事,夫妻敢出來吃下饭都係得 ...
當然首要條件系有同好先,如你系單男揀夫妻玩,99%五成事,除非你系男神啦,但如果你都系夫妻,甘就已經有左共同意識及話題,五好先講玩五玩到,但起碼同老公一方出來見面,系基本冇問題丫!

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-1-29 06:55 PM 發表 查看引用來源

我只可以講溝仔溝女,現今社會都吾難,
夫妻就好難。
甘當然睇你系五系呢個圈子啦!

引用:
原帖由 jabichan 於 2021-1-30 10:03 AM 發表 查看引用來源

師兄果然了解女人👍🏻
其實系真人真事發生過我身上丫!🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆