你會想食嗎?(男性圖)#29 #88

收藏  |  訂閱
6  25.8k

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-4-1 08:53 PM 發表 查看引用來源
又有啲硬硬地Tim😩
其實唔知算唔算,啲囡囡成日講果啲 咩冬菇頭 定係 大頭 呢?🤔🤔🤔

還是 細小的頭呢😢
頭有少少尖,五算冬菇頭丫

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-3-31 11:25 AM 發表 查看引用來源
小弟,第一次出post。希望各位大大留手。🤭
事源係咁既。因為日子太耐,性生活就愈來愈少。明明身邊有一個。但要自己J😪。再咁落去都唔知點算好🤦🏽‍♂️唔開心既野 唔好提啦。🙅🏽‍♂️

其實平時我間唔中都會 修剪下啲毛 ...
woo……如果比我老婆見到,實引死佢丫!🤭

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-4-2 01:06 PM 發表 查看引用來源

喔喔...icic...咁唔知算好定唔好呢?還是 正正常常🤔
甘已經比五少人好好多啦!

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-4-2 02:46 PM 發表 查看引用來源

吓😨😨😨 唔會掛。佢玩你果條都夠啦😏
哈哈,五一定架,世事無絕對的!

引用:
原帖由 失常少女 於 2021-4-5 04:11 PM 發表 查看引用來源
呢個post 全部男人人夫圍爐取暖.......
我覺得短唔緊要....起馬有5'' 兼要硬....持久....有J 頭....
樣唔得就講野技巧搭救~~唔係個個女人睇外表😂
甘我都有常姐既要求啵~🤭

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-4-4 09:12 AM 發表 查看引用來源

沒小朋友....日子耐左掛...可能悶咗掛。我有mood....係我老婆係炸🤷🏽‍♂️
呢樣系好多夫妻既通病!

引用:
原帖由 smallfai1031 於 2021-4-5 10:03 PM 發表 查看引用來源

好深奧喎....你就鍾意多毛...你老婆就唔係多毛...但又有 條仔好...勁多毛.....咁姐係點呢🤣🤣
系喎!好亂甘!🤭

附件

前往最後回覆