上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
644  1.3m

引用:
原帖由 sam7211 於 2020-10-21 18:03 發表 查看引用來源

你被人插得爽爽時,
會唔會有想整蠱吓對方先?
緊係會呱

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-23 18:48 發表 查看引用來源
當我在大廳的洗手間行返出黎時,大廳已無人,哎呀,點解無人架??我太淡定喇………..唔通…… Bella已上左房?? 定佢係自己房等我呢喂??我當時真的有點兒那麼的痴心妄想,而當我上到2樓時,我看見她的房間是閂了門和門底下看出是 ...
好野,終於出文

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-24 21:44 發表 查看引用來源

打左好耐,妳睇左有無5分鐘架,咁快既~😅😅
咩喎,我真係好專心睇架

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-10-27 11:59 發表 查看引用來源

我以為你講你會隊佢添,HAHA.......
哈哈😏😏😏😏

引用:
原帖由 dragonbone 於 2020-11-6 19:18 發表 查看引用來源
親密關係

和Bella開展了關係,我沒有多想將來會點。反而咸濕的我有點回味當晚,還在想如果和Bella再有機會,下次就可以試不同的東啊西呀,很多很多幻想似的。我相信師兄們如果識到一個內外都吸引非常的女生都會一樣 ...
我又追完你文啦

引用:
原帖由 dragonbone 於 2021-2-10 00:43 發表 查看引用來源
過了多久也沒留意?只知回過神時Margaux攬住我吻起來。她帶住我一起再淋浴,此時已完全酒醒的我在享受著Margaux服侍我為我搽沐浴液,纏綿地一起沖涼了好一會兒後。當我斯斯然赤裸著身出廳時,卻看見Margaux在穿上內衣和絲襪 ...
嘩,大佬,我終於睇哂呢幾篇文啦

師兄去咗工幹忙到爆,唔得閒上黎

引用:
原帖由 hongkongboy2046 於 2022-9-28 21:02 發表 查看引用來源
佢話去外地做嘢,唔知上唔上到呢度。
佢翻牆唔到

引用:
原帖由 dragonbone 於 2022-9-30 18:47 發表 查看引用來源

堅喎師兄,我想玩跳傘
我都好想玩

師兄我報咗迪士尼3k

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆