問男士 (30-50歲請入)

收藏  |  訂閱
4  26.1k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 09:06 發表 查看引用來源
忽然心血來潮, 想知你地會唔會有發現自己性慾減退o既現象?有o既話幾時開始? 會有幾明顯?
之前同之後性愛o既頻率係點?
係自然o既必經階段定係有o野可以預防?

射射晒! ...
性慾唔會減退,我30歲前3Q起,30歲後2Q止,除咗睇對象,體力冇咁好都係一個問題,預防方法就係多做運動,增加體力同荷爾蒙

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 12:05 發表 查看引用來源

唔明...
如果性慾冇減退, 唔係應該可以輕易硬起o黎o架咩?
難道會係一個現象, 心入面好想做但下面又軟?
我冇講過硬唔起wo ,好易就硬到,性慾冇減,硬度持久力冇減,只係體力問題,冇以前咁多Q

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 13:03 發表 查看引用來源

哈哈 sorr9ry 搞錯o左

太多疑惑嘛! 舉個例其實都仲係未明你地講o既體力 -- 係擔完泥/ 做完gym 果種攰?
比如咁講, 如果都係好易硬o既, 咁o係你地硬o左之後訓低淨係女上俾人騎, 又或者坐定定享受口爆,
咁係咪 ...
我講既體力,咪係男人撞女人個d 運動,做愛都要體力架,男上女下,後入,全部帶氧運動黎,除非好慢咁玩。

如果訓低比女騎,口爆,其實可以好快復活

引用:
原帖由 樓上吉仔 於 2022-5-2 12:53 發表 查看引用來源
呢個吾關體力事,無咁多Q已經係性能力下降了
我覺得關事,體力充沛個陣會多Q d。
返左成日工,或者做完運動跑完步,冇咁多Q

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2022-5-2 14:14 發表 查看引用來源

呢個同意, 做愛係需要體力o既

如果係咁o既話我唔介意多d 女上, 可能係我本來就好中意運動o既感覺
偶然攤o係度俾人插係舒服, 但我中意氣來氣喘成身汗果種feel ...
你啱,做愛都係一種競技運動黎,男女攻守轉換先好玩

前往最後回覆