上一頁下一頁
發新話題

痴心一片定痴鳩線🤣

收藏  |  訂閱
41  81.6k

燒味佬有D計
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 13:51 發表 查看引用來源
我知有條燒味店老板成日想約佢去唱k,唔知係唔系打佢主意

又唔算真係識,不過鍾意睇哩方面既野,眼耳口鼻睇下對方係咩人
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 13:53 發表 查看引用來源
哦!師兄識呢科?

嘩,搞到好想聽下

德叔都有計
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 13:54 發表 查看引用來源
好聽到過哂火,聽佢叫已好易走火,都是德叔調教得好

燒味佬實撩孖子,雞肶滑,食完你對肶仲滑

女人好識自己優勢既,邊度有優勢就會去返
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 13:57 發表 查看引用來源
肥孖以前經常唔煮去佢度買燒味,食到我叫停所以已少去買,同個老板熟熟地,又經常送例湯,買雞飯又比雞肶,女人都是貪小皮宜,我話過佢唔好貪,不過冇乜用,個性係貪小便宜 ...

依家等你黎,比孖子知道後生仔條腰有幾勁

依家諗返,早兩年晚晚操GYM個陣,個D腰力同耐力真係鋤得死人
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 14:00 發表 查看引用來源
我以前裝德叔屌肥孖好多,次次都佢有佢屌,我有我射

咁佢撩到孖子係佢本事既,燒味又方便又好食,C9仔點抗拒
話時話燒味都可以有幾多暗示,大條紅腸,白滑雞胸,肥美雞比,仲有半邊燒鵝比
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 14:04 發表 查看引用來源
仲有佢以前去人燒味店打牌,跟手幾盒燒味拎返嚟,佢話燒味老細醒比佢,反正舖頭日日都有剩,貪埋呢d嘢,都唔好話個老細冇居心🤦‍♂️

C9其實好醒,好識同街市佬交際,同埋好直接,邊個對佢好就係搵個個人。
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 14:06 發表 查看引用來源
肥孖就係呢d女人🤷‍♂️

波大冇腦係假,有D大波妹玩到D仔轉黎轉去,我覺得睇人

肥孖冇機心好易比人撩兩野,傻傻地比人硬上
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 14:12 發表 查看引用來源
師兄好有見地,不過我覺得有句嘢叫
“波大冇腦”我未必同意,又未必個個係,但又冇得不承認肥孖係呢d波大但又on直冇機心

我諗佢自己都知既,有時有人氹,有人抽水都係吸引力黎,好過D佬望都唔望佢一眼
男人女人都係要存在感
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 14:22 發表 查看引用來源
傻又傻唔晒,不過比人氹幾氹抽佢水實有,眼見過有幾次

師兄我見議去第二度食,牛池灣同燒鵝可能綁住左德叔同孖子

新人事新故事,去新地方寫你地既故事
引用:
原帖由 肥富茶了室 於 2022-9-30 14:39 發表 查看引用來源
講起燒鵝等我都氹下肥孖先,約佢去牛池灣食佢中意食嘅燒鵝都好🤭

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆