上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
1.9k  139.2k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-7 18:22 發表 查看引用來源
咁係咪又害羞又刺激?
可以这样形容

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-8 12:37 發表 查看引用來源
係咪越害羞越刺激?😉
那倒不是呢

引用:
原帖由 dttcalvin 於 2023-10-8 22:38 發表 查看引用來源
勤力💪🏾💪🏾💪🏾
为了自己的身材嘛,总要付出些什么的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-9 06:27 發表 查看引用來源

一個人有一個人o既好處 想當年自己住果陣我幾乎日日唔係去gym 就係去游水
宜家一星期去兩日左右已經好唔錯, 不過都會落街跑步或者做做健身操囉
weekend 同老公一齊先特訓一下 ...
不管是什么运动都好,只要有做就可以,可以维持什么健康呢
健康第一,财富第二,祝看到这个留言的朋友们永远健康快乐

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-9 07:06 發表 查看引用來源

尿尿的地方...

初相識果陣個白痴仔都係咁問過我, 果陣估計係有d 好感咁啦, 仲未真係o係埋一齊, 但已經會講咸濕o野
我地"溝通"到大家中意睇異性d 乜o野, 賤人話佢中意女人o既腿同腳趾,
大 9我話如果我敢send 條腿 ...
啊哈哈哈哈哈哈哈哈哈,姐姐你怎么知道我要做什么了
既然已经被发现了,就不好玩了

附件

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-9 08:30 發表 查看引用來源

有咁o既事?
我好似冇乜點識過馬來西亞女孩, 你個post 入面我冇記錯係提到過... 我算兩個人吧
一個係以前同我同住過, 澳洲出世o既ABC, 中日混血 (我私底下叫佢珠珠), 另外一個定唔知幾多個馬來西亞女仔係老公 ...
谢谢姐姐的赞美~爱你么么哒
说到吃的,我绝对相信没有吃饭,因为我本身也是比较少吃饭的,我喜欢吃salad,米粉之类的
最后呢,我不明白男人的想法啦,但是我也是蛮想要试试看G罩杯是什么感觉的,毕竟没试过嘛,不知道是不是真的像传说中的那么重

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-9 09:12 發表 查看引用來源

咁睇o黎佢係跟你地學壞o左, 然後返o黎就玩我
幸好他当时没认识我呢,不然应该更爱捣蛋,还会拆家

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-9 09:58 發表 查看引用來源

真係晨早流流又要人諗埋d 衰o野

有一種運動真係好駛得o既, 尤其是如果你想keep 住你o既小蠻腰
搵個信得過o既男人, 將佢下半身棍狀o既果個器官插入去自己下面, 用佢o黎做支點搏命咁扭腰
燒脂得o黎 ...
没有男朋友的话,用玩具也可以吧,哈哈哈

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-9 10:07 發表 查看引用來源

佢敢? 我 j 都咬斷佢
Husky本能,除了不会被其他品种影响之外,又有一个特殊技能,就是让其他品种也“husky化”,大家一起来捣蛋

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-9 10:26 發表 查看引用來源

唔唔... 不能同意更多
同女仔住其實開心好多, 除o左冇得俾人插同冇o野含之外   
澱粉質o既o野我冇咩追求, 好多時候夜晚都係cold cuts 加芝士加紅酒睇電視
中午果餐佢幫我pack 三文治
最主要係乾淨企理囉,  ...
我家浴室厕所是超级干净的,然后马桶在浴缸隔壁,因为我不要任何人在浴缸里面尿尿,太脏了!
至于G罩杯嘛,我也没有,想体验一下那种重重的感觉,然后听说还可以自己吸一吸舔一舔,哇啊啊啊啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆