上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
462  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-11 11:47 發表 查看引用來源

啊,我黎緊都係,plan同家人一齊出去玩。
但因為已決定左頭兩站既地方,究竟今年有無機會黎星馬,就真係唔知嘞。
其實同家人去玩都好好玩,但說起來,同家人和朋友的玩法卻幾唔同,當然兩種我都鐘意。 ...
跟朋友一起的话,会玩的比较疯狂一点点,哈哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-11 11:59 發表 查看引用來源

小妹妹,妳性格似榴槤,咁好正遮,即外表難入手,但一入到妳芯,就又甜又軟,好好味果隻啊。
但榴槤真係唔係人人識欣賞,連點開都唔識架,HAHA...... ...
听你这样说又好像对哦,哈哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-11 12:13 發表 查看引用來源

Good,夠爽快,好,咁妳來香港,我請妳,但我都會食,我喜歡食,但就有要求,HAHA......其實我最鐘意食甜品但我又好少食。
我跟你相反,我不偏食,然后吃很少,还有我不爱吃甜品

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-11 12:17 發表 查看引用來源

HAHA........咩啊,真的,有講唔係個個女性可以高潮,有好多更唔會識潮吹,妳有就好幸福添喇。(男人就更鐘意玩呢~~)
根据我的了解呢,男生不是只要抽插就会很爽吗?女生潮吹的时候,男生是不能塞在穴穴里面的,那就等于不能抽插了,这样也会爽吗?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-11 12:50 發表 查看引用來源

阿星唔係八戒,八戒係小葵😬
我不是小葵,也不是八戒!
我是koey,是兔子!!

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-11 12:51 發表 查看引用來源

太瘦,瘦肉唔好食,又乾又………………😬
又什么?你说啊,说

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-11 13:57 發表 查看引用來源

HAHA.....扭擰就是妳心大心細,說做東時又會想做西,拿不定主意。

啊?看來妳飲得兩杯,那就好啦,不用擔心飲酒沒幾杯妳就醉,那就可以盡興嘞。 ...
谢谢你,我学到新的词汇了~~
两杯我是不会醉的,我之前失恋想要喝醉,结果都失败的

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-11 14:40 發表 查看引用來源

等等先,雖然我沒看到,但之前那張,該是另一角度對吧?
我要那張~~~~那張~~~~
才不是另一个角度,那是朋友帮我拍的,丑加不及格!

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-12 11:28 發表 查看引用來源

噢,打漏字,係後續,後續😬
要,继续继续啊

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-12 11:33 發表 查看引用來源

叔叔鬚根滿面,唔可愛㗎😬
胡须可以剃掉的啊

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆