上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
462  1.4m

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-12 11:34 發表 查看引用來源

搭錯線冇問題,唔係黐錯線就得😬
后面那一句是什么意思哦?

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-12 11:39 發表 查看引用來源

八戒,冇問題呀八戒,阿星唔會再叫你做八戒啦八戒,以從會叫你做八戒兔啦八戒,放心啦八戒。😬
龙叔叔,我要举报有人攻击我

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-12 11:44 發表 查看引用來源

HAHA.....真是的,簡單說,單身有時候真的實在比拍拖好,至少不用同人交代太多,可以自己管理時間又可以做自己喜歡的事呢。
是没错啦,我觉得单身与否,各有各的好

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-12 11:46 發表 查看引用來源

你咁講真的令我懷念呢,我以前每逢周末都會去玩,長假就一定出外呢。
當然,妳比我後生得多,要玩的都不一樣了。
講講下,我最想去游水呢~
我不会游泳,兔子是不会游泳的,哈哈哈

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-12 12:38 發表 查看引用來源

要繼續咩呢?😬
歇后语啊

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-12 12:51 發表 查看引用來源

唔剃得,剃咗鬚就唔係叔叔啦,叔叔嘅款係咁嘅,所以唔留鬚係唔似叔叔㗎。40137506
😬
我的老公chris hemsworth,有没有胡须都很帅~~ kyaaaaaa

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-12 12:54 發表 查看引用來源

後面就有後面意思啦,小葵自己推敲😬
我就是不明白才问的啊

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-7-12 12:56 發表 查看引用來源

邊個咁大膽?叫龍師兄打佢!😬
你啊,你啦,你咯,打!

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-12 14:52 發表 查看引用來源

HAHA.....男生有得插很爽,是生理,如果妳問我,要我滿足我會要埋心理。
但先說說妳剛剛提的那個,其實男生塞,女生都可以.......潮吹出來的,當然當然,女生潮吹,男生不能插都只是幾十秒的事,哪會感不爽呢~~~~ 我做法通常係令女的 ...
跟你爱爱的女生也会潮吹哦?我还以为很稀有,哈哈哈
但是你不会觉得很麻烦吗?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-7-12 14:54 發表 查看引用來源

什麼,居然有女生不吃甜品???有沒搞錯了....... 好味的甜品,是非常非常的難得呢~~~~我最愛食了。
我不是不吃,是比较少吃,我怕肥肥

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆