上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#53 -- 呼吸有害 (詳細在P1, P1~1451), 1289, 1326, 1329, 1333, 1393, 1449

收藏  |  訂閱
462  1.4m

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-22 01:51 發表 查看引用來源

係,高腳屋係水上既,可以走落去就游水果種啊,超正呢。
肉骨茶我都好like,HAHA.....
榴槤性感.....唔,妳未引過男仔??女生既技巧喎,食得誘惑,食得性感,男人會被妳電暈架。
我好耐先食一次,熱氣完咪飲椰青囉,HAHA..... ...
基本上。。。我不会去诱惑男生,哈哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-22 02:00 發表 查看引用來源

DC正野黎架,HAHA......聲勢無Marvel咁勁,但男人的浪漫就係呢種。
Chris超大隻喎,HAHA....妳鐘意?
Legoland可能妳未必啱玩,但佢既water park妳應該唔會say no,超正囉~~~~ ...
我比较认识marvels,因为有我的老公,哈哈哈😁
Chris是老公,当然很爱很爱很爱啊 😍
下次我要去legoland玩玩了,等人约我,哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-22 02:01 發表 查看引用來源

阿不是小朋友,有圖先有真相啊~~~~HAHA......
妳太細過,我都唔敢講得太露骨呢~~~~
你试试看说得入骨点,我是不会介意的啦,哈哈

引用:
原帖由 dragonbone 於 2023-6-22 02:01 發表 查看引用來源

阿不是小朋友,有圖先有真相啊~~~~HAHA......
妳太細過,我都唔敢講得太露骨呢~~~~
图片哦。。。既然说到你喜欢的肉骨茶,刚好今天有人约我去吃,就让你看看吧 😜

附件

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-22 14:41 發表 查看引用來源

只睇到肉,冇樣嘅?小葵中意食乾肉骨茶定係有水呢?😬
重点是食物啦~~
我喜欢有汤的,然后要热的

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-22 21:53 發表 查看引用來源
果然不是小孩了,身材很好呀!😉
过奖了~就说了人家不是小屁孩嘛

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-6-22 23:32 發表 查看引用來源
大個女啦!😉
本来就大,哈哈哈

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-23 00:06 發表 查看引用來源

你唔食乾肉骨茶?浪費囉😬
我会吃啊,但如果二选一的话,我会选择有汤的

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-23 12:07 發表 查看引用來源

屁股大?😬
屁股的话。。。正常的大小吧~~

引用:
原帖由 star_platina 於 2023-6-23 12:08 發表 查看引用來源

要加湯加豆腐卜加草菇加豬肚加豬軟骨加豬腸加加加😬
从菜单上选择你要的配料,然后他们就会给你一碗一碗的,最后你就全部放进去就对了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆