上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
1.9k  138.8k

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-4 13:59 發表 查看引用來源

小朋友嘛... 沒有/ 未有囉
做人阿媽唔係咁容易o既, 我自己知自己事, 冇耐性慢慢教,
嬲起上o黎唔排除真係控制唔住講粗口屌9 個細路仔

話我喜歡被打, 又係又唔係咁啦
開始時係想搵人好好懲罰一下惡劣o ...
我们有一个共同点哦,我个人就是很喜欢乖乖听话,不喜欢做决定

引用:
原帖由 地捫香蕉 於 2023-10-4 14:29 發表 查看引用來源

會的

估計聽不聽到也是一人

就當現埸版成人片擺
这个嘛。。。怎么感觉好像在听收音机,没有画面

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-4 22:05 發表 查看引用來源
女仔乖好吖!😉
对啊对啊,我是乖宝宝

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-5 05:58 發表 查看引用來源

一年唔到十次, 即係一個月都無一次?!
男朋友冇投訴?
俾著我果個分手都似
我没有男朋友的

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-5 07:12 發表 查看引用來源

勇敢呀... 一半一半啦其實
好多人都話我, 尤其係以前d 老師, 話我點解犯o左事有勇氣承認, 有勇氣受罰, 就冇勇氣洗心革面或者抵抗想做壞事o既念頭...
可以叫做係一種嚴重扭曲o既人生觀吧, 做o左衰o野之後只要 ...
我觉得这样的性格是没问题啦,姐姐做回自己就可以了。不管你的性格如何,这个世界都会有一群人喜欢你,另一群人不喜欢你,这是不变的事实,就算你已经很完美了,也会有人挑骨头去刁难你的。所以。。。管他的,做自己就好了

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-5 14:35 發表 查看引用來源
係咪聽晒男朋友話?
erm。。。我觉得大部分吧 要看看是什么事情咯

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-5 14:38 發表 查看引用來源
咁同乜嘢人做?😉
友达以上恋人未满的好朋友,可是也很少,时间太难配合了
然后想要学习自己diy,可是却不敢又不会又怕怕
人生啊。。。人生啊。。。

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-5 18:35 發表 查看引用來源
即係FWB? 咁都正吖!一個定有幾個?
三个
可是依然还是一年之内不到十次

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-6 06:52 發表 查看引用來源

咁索都冇男仔想媾你? 唔可能吧
太忙冇時間定還是要求太高?
可能是上次的恋爱伤我太深了吧,感动不了我的,然后没办法让我心动的,我都不会考虑

引用:
原帖由 小福星 於 2023-10-6 07:46 發表 查看引用來源
C姐 你可以唔可以寫繁體字
well。。。我用的輸入法是可以寫繁體字的,可是為什麼呢?馬來西亞用的是簡體,所以我就習慣性的寫簡體中文了,請問有什麼問題還是造成什麼困擾嗎?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆