上一頁下一頁
發新話題

《禁欲女超人聊天吹水站》吹吧吹吧吹吧不是罪😜

收藏  |  訂閱
1.9k  138.7k

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-6 07:59 發表 查看引用來源
通常係佢哋提出想做?
嗯嗯,我不好意思自己提出來的,最多只是會暗示一下,哈哈哈

引用:
原帖由 小福星 於 2023-10-6 08:02 發表 查看引用來源
香港人好少睇簡體字
那我回復你的時候,盡量使用繁體字唄~~
前提是我記得

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-6 08:04 發表 查看引用來源
你會點暗示?
比如。。。撩头发,掉肩带,弯腰捡东西之类的

引用:
原帖由 小福星 於 2023-10-6 08:08 發表 查看引用來源
謝謝你……….
不客氣哦,大家互相尊重嘛

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-6 08:08 發表 查看引用來源

講到跟同性接觸嘛, 都有一次咁大把可以分享分享...
話說此人曾經寄居o係本宮o既宮中, 多得個賤人好介紹囉! 之前講到佢o係澳洲留學過,
當時識o左一堆鬼仔, 果位小妹妹就係佢其中一個本地人朋友個妹, o黎香港excha ...
北半球和南半球的kiss?我真的不明白哦。。。
然后姐姐好厉害,还可以高潮呢,我都不知道高潮是怎么样的,有没有过都不知道呢,哈哈哈

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-6 08:24 發表 查看引用來源

完全明白....
信不信由你, 其實係估到少少o架啦, 女性角度而言唔拍拖原因, o黎o黎去去都係果幾個
"太忙冇時間" 係夾硬加上去等個問題望落去好睇d, 但我個人相信當一個人好想做一樣o野o既時候一定會 make it ha ...
我要去你的王国当永久居民,我也超级讨厌小三的
说真的,我是曾经有喜欢过一个男生,但是之后我才发现他是有未婚妻的。虽然我知道以我的条件,要去破坏别人的感情是很简单的事情,可是我从来都不会这样做也不会这样想,我可不想死翘翘后还要下地狱呢

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-6 09:44 發表 查看引用來源
因為咁所以而家冇拍拖?
就没有喜欢的人啊,然后也没人跟我告白啊
我闺蜜们说我条件太好了,男生们不敢乱追

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-10-6 10:47 發表 查看引用來源
咁隨緣啦!你咁正應該好快搵到!😉
承你贵言

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-6 12:15 發表 查看引用來源

北半球係上面, 即係錫嘴
南半球係下面, 即係鍚下面好似嘴咁果個部位囉
至於可以高潮, 厲害o既應該唔係高潮本人而係令你高潮o既對方吧, 可能大家構造一樣, 清楚知道要女性最舒服需要做d 乜
雖然係飲o左酒但其 ...
哇。。。我也好想试试看哦
我只是有试过被女生口口,没试过去帮女生口口,但是我当时是没有罪恶感啦,只是会觉得尴尬和不好意思,特别是我潮吹和尿尿的时候,是直接进去她嘴里的。。。天啊,ohmygod!

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2023-10-6 12:16 發表 查看引用來源

如果正如佢咁講, 係男人唔敢追o既話, 咁就唔好隨緣啦
遇到心儀o既男仔大可以主動出擊! 女人唔同男人, 時間會等男人但唔一定會等女人
目前是没有让我心动的男生啦,上次出现过一次结果却已经是别人的了

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆