上一頁下一頁
發新話題

[人妻系列] 親眼目睹媽媽的改變 - 正式完結 多謝各位師兄支持

收藏  |  訂閱
76  2.0m

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2011-12-25 04:06 AM 發表 查看引用來源
sorry,依排同老婆嘈交,都幾大獲,有d唔應該既野俾佢知道左。

遲些再同大家交代,但聖誕禮物點都要送俾大家先!
唔應該既野比佢知道左, 唔通係送禮物, 哈
祝心兄哄返老婆吧~

新年快樂啊

慢慢啦心兄~~~
得閒先出吧~~~~~

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2012-1-29 10:16 PM 發表 查看引用來源
你地有所不知-.-

我為左圖依方面,花左成年時間去搜緊
有成年我都無更新果陣,其實我係度寫緊阿怡續集,同埋搵相。

預備埋續集既圖片,阿怡既圖,足足有成萬張圖係度,我部電腦得80GB,相都10佔GB。
淨係 ...
去D可以又貼圖又貼文既討論區吧~~~~~
不過要留返個聯絡地址~~~:smile_30:

回覆938 #的帖子

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2012-2-2 01:21 AM 發表 查看引用來源星期日前更新。我想問大家近幾集,係咪寫得唔好,見大家無咩評價,反應好似好差。
呢度規矩多,能寫的東西太小,同埋太長篇,可能因為咁而令你覺得小人覆吧,總之你寫就有人睇吧,包括我呢個你寫咁耐我等。咁耐的:smile_34::smile_34::smile_34:

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2012-2-3 10:36 PM 發表 查看引用來源

係,實在太長篇啦。

原來都無咁長,可惜愈寫愈想詳細D,搞到寫左幾年
記到D再架D咪再長D, 哈

等得好心急呢~心兄~~

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2012-2-5 12:19 AM 發表 查看引用來源

曾經係朗拿兄既FANS,對於今次神秘嘉賓出現,有無感覺?
阿瑩好似唔錯咁啊~~~~~:smile_04::smile_04::smile_04::smile_04:
你講果個神秘嘉賓, 唔通係EVA~~~~~~~~~~~~~~:smile_46::smile_46::smile_46:

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2012-2-5 12:38 AM 發表 查看引用來源

打錯左

其實EVA出場唔係咁,請等多我一陣,改番先。
慢慢來吧, 唔駛急
不過轉頭應該唔會覆, 可能訓鬼左, 哈
EVA姐, 真係好掛念啊~~~~~
你媽都好令人掛念

回覆998 #的帖子

引用:
原帖由 BABE阿心 於 2012-2-5 03:24 AM 發表 查看引用來源算啦,當我無講過。更改唔到,太過複雜,一改就續集阿怡就出唔到。
咁唯有再期待你既作品

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆