舊戰友三年才通關後去咗邊

收藏  |  訂閱
12  255.3k

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-7-16 16:20 發表 查看引用來源

鑲鑽石洞女比定金才能排十月😂
咁搞張要排期,仲要咁耐( ~_~;)

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-11 18:41 發表 查看引用來源
講開中女多生過又比男人扣插得多,真係乜野也鬆池,話說在時光對住中女,連可以乃西也冇興趣,年輕女就好味道好多,一摸個妹妹手感上己分得出年輕同中女分別😁 ...
師兄我都係,而家去慣92場搵靚妹仔,感覺自己都後生咗,唔再去正按俾中泰大媽鬼鼠機,哈哈⋯🤣!

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-9-20 10:28 發表 查看引用來源
如果你年纪再大,D後生女吾so你,所以一定玩揸落去也香後生囡囡,要向中女說不,中女大部份任你玩,因為早己殘左😂
係呀!我去嗰間D後生技師,都話唔鍾意到公司另一分店返工,因為分店多公公伯伯客人,話唔鍾意服務佢哋,雖然我明白原因,但咁嘅服務態度要改了。

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-3 11:51 發表 查看引用來源
金安勝在囡囡多,疫情前第一係富臨😁上去约下親眼見條女8888就得,注意我不賣廣告也不喜歡比微信任何人,囡囡微信羣從不參加,的女相中就约,吾好中伏冇下一次,不玩中女(25以上),中伏另計。 ...
師兄,邊個場囡囡都係25以下,我都想去。😍

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-5 11:50 發表 查看引用來源
囗部互含動遊戲好玩😂
條女好得喎!😍

引用:
原帖由 ngtungsee 於 2024-1-13 12:15 發表 查看引用來源

真係鹹魚青菜各有所好. 我買單後再看看前台電腦,見到佢又上鐘了.當時還有2個技師有空.
200lbs 都有市場,一定有過人之處。

引用:
原帖由 estateman 於 2024-1-13 14:38 發表 查看引用來源
肥女確糸多水、可能少人上過
即係D人講,樣衰架生好。😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-16 17:47 發表 查看引用來源
不一定,有人喜歡肥屍大隻
我都唔鐘意肥屍大隻,但感覺大波都係肥底,好少遇到大真波瘦底,假波就遇唔少。

星期六去千x,同客服講明要大波,最後嚟咗個真係大波,不過中肥,好彩樣可以又高,都可接受,三路通可大車。

完事出大堂食碗腸蛋麵,聽到隔離三個c兄講好滿意,又係講條女可大車,有得車住嚟打真係爽好多。😂

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-17 10:17 發表 查看引用來源

條女可舔,有得奶住嚟舔妹妹打真係更加爽好多
咁要檢查隻鮑靚唔靚、有冇異味先。😆

引用:
原帖由 九哥哥 於 2024-1-17 11:34 發表 查看引用來源
92 場囡囡隻靚鮑香味多,小姐姐舊年頭剛下海隻鮮鮑最靚又好反應多水多汁,洞口又緊窄,成日High到淫叫大比夾實你個頭每次舔佢鮮隻靚鮑,人又可狗仔式女上男下,隻鮮鮑對注你雙眼,呢下精彩,一年後佢反應小小麻木了,真系 ...
九兄,果然係識玩之人🤣

前往最後回覆