羅湖之友吃喝玩樂開心遊

收藏  |  訂閱
22  281.5k

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-7-26 05:28 發表 查看引用來源
尋晚去左向西間探唐食宵夜,D生蚝又幾好,有少少蚝既鮮甜,呢間燒烤都OK,如果係會員都抵食,有好多會員做特價😁

食飽行去皇室睇下開返未,見到門口有守衛🙈

不過裡面仍然係關左未開返,睇怕都要過多幾日!

去完澳門又北 ...
我都係探唐會員,好似係99一年會費,烤蠔、蝦、扇貝都係半價,每個月都送一扎啤酒,指定每月一日仲任飲啤酒添。(^ν^)

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-8-4 09:04 發表 查看引用來源
冇機油, JC知我成日去K搵小姐姐, 佢問我包包內有冇兔兔. 我話冇, 叫佢去買.
我訓左一陣, 佢真係買番黎.
俾家用問佢收幾多. 佢話唔知呀. 我話平時佢收我小費400, 咁加埋地方租金, 俾600佢啦.
佢即係話800啦. ...
800抵啦!之前呻吟座個spa、鬆腿技師,轉左去做機場。有一次去棒場,中途有人微信佢,個時我先知佢有做私鐘。我問幾錢,佢話可以去佢屋企,收1500/Q。雖然佢應該不到廿歲,我冇問靠目測,但太貴冇幫襯,最近佢又轉左場,不過已經冇乜聯絡。

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-8-9 08:58 發表 查看引用來源

我呢個JC起梦幻識, 果時有ching話佢18碎做前台, 後轉JS. 都有6-7年了. 24-25碎
對我嚟講,40樓下都係後生女啦!😆

引用:
原帖由 九哥哥 於 2023-8-9 12:37 發表 查看引用來源

OH MY GOD
哈哈哈,不過盡量都要避開,始終都係消費者嘛!越嫰越好😋

引用:
原帖由 大口Sam 於 2023-8-10 08:49 發表 查看引用來源

咁小煩BB咪仲係後生女
呢個一定係啦!

引用:
原帖由 JL73 於 2023-10-16 17:37 發表 查看引用來源
呻吟座點解有呀!入房就一定有!大堂由始至終以前到現在都唔會有
我都遇過進取嘅技師,如果你唔制止佢,由得佢咪出左囉!不過我唔鍾意一褲都係,又要去廁所咁麻煩。

唔同以前西方性泉,黑媽媽,喺大堂拎出嚟處理埋都冇人發覺。真係好懷念以前嘅日子!
本帖最近評分記錄
  • emau1 威望 +5 違規內容 2023-10-16 22:56

引用:
原帖由 emau1 於 2023-10-16 22:55 發表 查看引用來源
冬慌怪全

大堂有咁黑咩 ….
我每次都係坐最後嗰行,一係喺條柱隔離,環境比呻座真係暗好多。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-26 15:16 發表 查看引用來源
疫情前洪湖城大堂劣到嘔白泡最低,鬆腿加小費100就攪掂,以前有時間去HEA下咁玩都唔錯,下午去到先黎一轉,之後食自助餐回一回氣再黎多野都係300幾人仔埋單有餐食又嘔兩次白泡,而家就唔低,鬆腿一定要入房鬆,我都少去左🤣 ...
我都係爬文試過一次,真係好抵玩。衣家裝修完就唔得了,鬆腿仲一定要入房做。

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-10-30 15:10 發表 查看引用來源
早幾日去果間雅軒,睇到D客服相有D都想試,去呢D場玩硬件雖然係差D,但玩法感受又唔同D🤤

點解佢地要返早班,我試唔到😭 ...
師兄,D囡囡質素唔錯喎!請問個場喺邊度?有冇客服微信號☺️

引用:
原帖由 羅湖之友 於 2023-11-1 04:19 發表 查看引用來源
你搵佢MARK好女先好去,因為呢D場唔MARK好女中伏機會好大🤣

早中班黎講我直覺呢兩個應該OK,不過我未試🤣
地址係香格里拉酒店附近,敦信大廈果邊,羅湖過關一直行就跟住左手邊,其實即係以前銀海位置😁 ...
Thanks C兄

前往最後回覆