[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
18  159.3k

KEEP GOING PLS:smile_40:

屌....唔知點解文中既BOB會聯想到大台個隻肥BOB就唔開胃囉:smile_o16:

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-11-25 11:37 發表 查看引用來源
因為大台阿BOB 太紅啦..你諗到佢都唔出奇..
我呢個文中既阿BOB俊俏高大威..猛有型..身材健碩..
係咸濕d..但係溝女夠直接..所以..堅持不斷下..終於可以一親阿Yan芳澤..^^ ...
我勁憎肥BOB:smile_o02:
好彩俊俏高大威..猛有型..身材健碩..
都好D

引用:
原帖由 Loki1234 於 2018-12-1 13:49 發表 查看引用來源
慢慢諗最緊要唔好難尾😆
鬼手兄一定唔會爛尾:smile_o12:

阿Bob望住阿Bob個淫西樣

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-5 11:09 發表 查看引用來源
放D好呀...咁先可以玩多D花式  
玩玩下走咗去唔方唔難忘啦

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-5 21:05 發表 查看引用來源

你估野都幾準 🤣🤣🤣
咦??無心爆雷喎

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-7 05:42 發表 查看引用來源
阿Yan用手撐後身體, 伸手去拎住個黑眼罩, 笑笑口咁講 : 見你今日咁乖..你條撚又咁高興..等主人送多件禮物比你隻衰狗啦..不過..記住要聽話喎..包你高興到..狗精連發..
阿Bob雖然覺得阿Yan既玩法有點兒古怪, 但自己被佢不停既絕色誘惑下..竟然沒有絲毫拒絕反抗..心底還好樂意配合..畢竟..咸濕狗奴性一但挑起..呢團火慾火..又怎會..咁快熄滅
Bob : 係既..主人..你話點 ...
綑綁完更加挽留唔到

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-9 12:06 發表 查看引用來源

好一句"筃禍得福" 果然係"文清" 用得好傳神..你有文采.._
好似有寫明唔俾三人同房喎:smile_14:

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-9 12:58 發表 查看引用來源

師兄果然老江湖 知規舉 但係 人係會犯規既 🤣🤣🤣
唔係老江湖...係以前唔覺意望到啫

前往最後回覆