[原創作品] (*)*)

收藏  |  訂閱
18  159.2k

鬼手兄...呢邊UPDATE得未呀:smile_38:

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-16 00:37 發表 查看引用來源

等多陣啦 呢排出好多夜街 又要緊聖誕 好多飯局 又要去旅行 ... 䀆量啦
sorry呀.....因為我比較喜歡呢篇多D

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-17 23:26 發表 查看引用來源
阿Yan走埋阿Bob耳仔度..扮哂含住啖野咁講. : 爽..唔..爽呀
跟住抽走左塞住阿Bob口既under..
阿Bob連透返幾啖大氣, 急不及待咁答 : 阿Yan你..啜得我條蕉..好撚正呀..我爆射..爽到爆炸呀..
阿Yan打眼息示意細細粒行埋黎
Yan :你爆你精呀..呀..我成口都係呀..好想同你分甘同味呀
Bob : 乜話..講笑下話..

細細粒好快咁挨個頭落去.. ...
Good job:smile_o01:

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-22 05:58 發表 查看引用來源
Yan : 中出喎..爽唔爽先
阿Bob誤會以為問佢..勁搖頭..
細細粒 : 好撚爽呀..好耐都未試過..多謝Yan姐..我先有得玩..
Yan : 講呢d喎..做乜呀..重要坐住..唔捨得起身..
細細粒 : 咦..笑人..中出坐爆..緊係要慢慢嘆..架..
Yan : 你又幾識嘆既..he he
阿Bob條撚仍然比隻肥西夾住..剛射完精既賓周亦開始慢慢軟下來..但個肥婆唔撚捨得 ...
未夠喉係想搵Sam哥救火,一係再奴虐Bob

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-23 22:54 發表 查看引用來源
阿Yan深深吸完最後一啖煙..隨隨呼出個煙圈落阿Bob度..跟住把阿Bob個眼罩脫左..阿Bob即時怒目而啤住阿Yan和細細粒..但由於咀裏室住條內褲..敢怒但不能言..ee ar ar咁.. 阿Yan突然用拇指食指交乂地做左個心心比阿Bob..根住拿高左條裙成個騎左落阿Bob條腰度..跟住瞇哂眼好姣咁..電阿Bob..

然後左右手交替咁..拉住自己件白色緊身tee向上一拉..脫掉..露出左 ...
不如比細細粒CHER多劑算啦:smile_13:

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2018-12-24 07:04 發表 查看引用來源

唔好咁快羨慕阿Bob住 呢一晚阿Yan 話過要佢永世難忘的呢 🤣🤣🤣
唔係羨慕係唔想

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-2-2 17:26 發表 查看引用來源

阿bob真係慘 ...我寫到有點同情佢...所以...我諗到家下重未落筆 🤣🤣🤣
仲以為你忘記呢篇文

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-3-7 21:35 發表 查看引用來源
突然..間房個電話嘟嘟聲..阿Yan同細細粒你眼望我眼..最後..阿Yan走左去拎起左個電話

Yan : 喂..
女管房 : 小姐..你地頭先間房係咪入多左個人呀.

Yan : 唔..你講乜呀..
女管房 : 我地走廊有cam架..頭先你間房入多左個人..呢度唔比三個人係間房..唔好要我地難做..麻煩你叫返你朋友離開..

Yan : 唔..咁好啦..
女管房 : 十分鐘唔見 ...
女管房成年先發覺多咗個人

引用:
原帖由 ghosthand999 於 2019-3-7 22:44 發表 查看引用來源

我諗左好耐...先諗到呢個方法拯救阿Bob 唔使受爆菊花上苦痛 😁😁😁
明明一早已經提過你架

前往最後回覆