同事姐弟戀/父女情(我和我的女助手)~PART3-Update03July2008-22:53 (Last Update)

收藏  |  訂閱
35  58.8k

第三!:smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35: :smile_35:

引用:
原帖由 jessiensam2008 於 2008-6-25 09:51 PM 發表
好衰嫁 ! 講到咁detail

:smile_47: :smile_47: :smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-6-26 02:58 PM 發表
sam 哥

傻BB答我 : 鬼做你個SAM嫂呀......
我話 : 你唔做呀 ? 算啦,我是但搵個囉......
傻BB答我 : 唔得 ! 我要做返......我要到時......童話式,我要做小公主......

呢part笑死左:smile_30:  ...
……

你睇完就笑死咗,

我睇完就眼淚’her her’ 聲係咁流……

差唔多兩年前我都有一個小公主係眼前,好努力咁追呀追……

依家,小公主已經離我遠去……

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-27 12:48 AM 發表
軍曹哥,藍星好多女架 ! :smile_35:
Sam大哥,邊有你Sam嫂咁好!

:smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13: :smile_13:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-6-30 07:41 PM 發表
算啦 BB 老板係感架啦 !
乖乖......唔好嬲 ! 今晚帶你食好野 !
Sam哥,

公器私用喎!

似係晒恩愛多D遮!

我又去!

哈哈哈哈哈哈!

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-2 10:35 AM 發表
我老人家細膽 :smile_13:
Sam哥,

你有幾老?

我同你差唔多年紀,我記得你話自己中年發腹!我都係!

只不過我無你咁好,有Sam……

我果個終極目標重係地球另一邊,下星期二先見到佢

嗚嗚嗚……

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-2 12:55 PM 發表
軍曹哥,下星期我已在中國,後會有期 ! :smile_35:
你係大陸遮,都要上嚟傾吓近況呀!

祝好!

:smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30: :smile_30:

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-3 10:41 AM 發表
D同事都有叫,但係我地又唔係好想去......:smile_13:
係囉!

重有好多嘢要處理,

返香港先聚囉!

Dear Bro Sam and Sam 'so',

Bye!

Hope to see both of you soon!

引用:
原帖由 st999631 於 2008-7-4 08:23 PM 發表
SAM哥,SAM嫂要走啦 ! 拜拜 !
有緣再見 !
好高興認識到大家,你地令我再一次反老還童 !

*** 麻煩你地如果得閒既話,就去我個POST度,是但UP句野啦,因為原來兩個禮拜無REPLY,會關貼架,謝謝 ! ***
Sam哥與Sam嫂,

睇完兩位寫嘅帖,

一個字:

真!

兩個字:

緣份!

三個字:

好羨慕!

四個字:

上天註定!

萬事順利,身體健康!

前往最後回覆