今次真係瀨閪!!

收藏  |  訂閱
4  28.2k

引用:
原帖由 goldberg 於 2023-11-30 18:45 發表 查看引用來源
大家無睇錯,今次真係瀨閪!
因為想同咁多位靚仔靚女傾下瀨閪^^

小弟第一次瀨閪可以由初戀講起,其實當時我地一對小戀人乜都唔識,又無乜性經驗,開頭我地都係摸摸揸揸,用傳教士體位完事。
之後開始玩下花式,坐蓮呀,狗仔呀咁。
...
我都鐘意瀨西,瀨條女粒核,睇住條女比我瀨到慶晒,流晒汁,忍唔住叫咗出聲,真系勁正!

我女友同以前D女都係學生妹,之前未試過比人瀨西嘅滋味,第一次都系勁怕醜,又話唔好,好多時都係要半推半就,我主導要佢擺乜野姿勢比我瀨,真系好興奮!

至於姿勢,好多都玩過,條女騎乘我面上,M字開脚,狗仔姿勢等,好似以下圖示..

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-6 13:52 發表 查看引用來源
學生妹真係正,妹妹粉嫩,又敏感又多水!師兄真係識食!😉
係呀! 瀨正佢地粒核,好敏感,全身即時有反應,攪到我勁興奮!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 14:56 發表 查看引用來源
呢個係奶佢哋最開心嘅結果!奶到佢哋高潮仲正!😉
有試過呀! 佢地未試過比人瀨粒核,瀨下就好敏感,好易到高潮!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-7 17:19 發表 查看引用來源
後生女乜都未試過一定啦!😉
系呀! 乜都未試過,等我調教,真係好好玩! 好似佢地未比人玩過乳頭,比我手口並用,睇住粒乳頭慢慢比我玩到凸起晒,真係好有滿足感!

引用:
原帖由 licklickson 於 2023-12-8 11:20 發表 查看引用來源
呢啲係玩學生妹嘅樂趣,尤其是係乖乖女。未拍過拖果啲!如果係班長prefect仲正! 😉
我D女友都係乖乖女,我都唔係拽,只不過系咸濕D。有D女友,系乖乖女,但系當我知道佢地有自慰經驗時,我就覺得特別興奮! 外表純情,其實滿腦子充滿性幻想。

前往最後回覆