買左新玩具比老婆

收藏  |  訂閱
5  27.4k

引用:
原帖由 Okkkkkk888 於 2021-11-15 00:09 發表 查看引用來源
老婆同我結婚前都係乖乖女,拍左拖之後比我打開左性慾之門。買左個震蛋比佢,每次搞野一路插一路震,就好快高潮。
上個月買左新玩具比佢,之後就發現新大陸,原來老婆係好易潮吹。第一次用新玩具,我一路用口幫佢,佢就一路玩,幾分 ...
我都鍾意用性玩具玩女友真係好正架, 試過好多次,好似用震旦,震棒之類既玩具黎刺激女仔既陰核, 可以好快就令佢地好興奮!入面話咁易就濕晒, 好想比條硬J入去。震多一陣就連高潮都黎埋!真係好 work !

試過同幾條女玩過, 17至20歲,之前佢地都係未玩過玩具,初初都好怕羞,性玩具打開左佢地既淫穴,真係可以令純情少女都變淫娃。

初初就手口並用刺激條女既耳仔, 頸, 對波, 乳頭, 陰核等敏感地帶, 到條女開始有少少興奮時就用震旦,震棒之類既玩具玩佢乳頭, 然後就直接刺激陰核, 輕輕按摩就可以令條女超級興奮!到佢high爆既時候就乜淫野都肯玩, 擘開腳比你砌!

回覆 61# licklickson 的帖子

未試過。我鍾意同學生妹玩多D

引用:
原帖由 Talltree888 於 2021-12-21 13:14 發表 查看引用來源

又買左新玩具
呢件好玩,我都有個差唔多款用黎同SP玩,最正係可以震倒條女嘅陰蒂,攪到佢好high.

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-22 08:50 發表 查看引用來源
呢個係咪學生妹?😉
係,係其中一個。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-22 09:20 發表 查看引用來源
咁嫩口肯定頂唔順啦,有冇叫到拆天?😉
係呀,我都幾鍾意用玩具同佢地玩,尤其係初初個個都未玩過嘅時候,初初會好怕醜,佢地粒陰蒂好敏感未試過咁刺激,D反應好Q正,全身痙攣,淫叫! 遲D又再分享用玩具玩學生妹嘅經驗啦。

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-12-22 14:20 發表 查看引用來源
好呀!咁刺激,之後你想點玩都得啦!係咪次次都唔用套?
有試過初初要我用套先至比入,之後就冇用套,我鍾意玩外射,所以多數時間唔用套。

前往最後回覆