上一頁下一頁
發新話題

鼠年年初二0208(老鼠基+雲遊傑)生日PARTY*~cp disco介字勁舞團吹水區~*星期五

收藏  |  訂閱
54  11.1k

可惡...有新POST唔通知朕~~~!!!

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-11 10:44 AM 發表

通知喇喎~~好似係你冇睇ja~~:smile_45:
你都冇打比我!!!!:smile_22:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-11 10:46 AM 發表

使唔使打比你呀~~梗係你自己上黎睇架啦~:smile_22:
覺唔覺我又開始有阿浩既影子!!:smile_34:

旦旦向各位請安!!!!

報名先....2月8號go高榚:smile_38:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-22 10:15 AM 發表

2月8可以見到你~~~:smile_40: 咁又真係好呀~
我已經部署緊拎返回鄉卡行動...條女年30至初3 同屋企人返大陸:smile_40:
由於我冇回鄉卡..陪唔到佢返...KAKA  
計劃成功..我地2月8見喇...第2日重唔駛趕住交人:smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-22 10:40 AM 發表

嘩~~~~咁都得....:smile_14:
即係年30晚開始偷跳喇BOR~~:smile_44:
正常係   :smile_44:

引用:
原帖由 delpieho 於 2008-1-22 11:19 AM 發表

未必未必~~~
你去到..玩到6點先走...我除褲係舞池倒立!!!:smile_34:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-22 11:57 AM 發表

去邊度跳呀~~:smile_44:
去你跳開茶舞個度....講笑...
未知...可能係屋企休息2日先..初2同你地出發:smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-1-22 12:08 PM 發表

..................除褲倒立~~
佢會先算...:smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆