上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.4k

第一.....幾型 :smile_34:

再推一野    依個禮拜超活躍  :smile_22:    插牆插牆 :smile_22:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-27 11:16 AM 發表

好型呀....旦~~~:smile_40:
梗係  :smile_34:            :smile_30:

引用:
原帖由 pking 於 2008-3-27 11:24 AM 發表
歌名:心亂如麻
歌手:衛蘭
專輯:My Love
曲/編/監:雷頌德
詞:林夕

因初吻著你想慶賀
你卻開始疏遠我
假使你是覺得怯懦
你會不會拒絕我
你有意欲去找我
你會通電再會過
如實在認真喜歡我
或者 ...
變左MP3分享區    :smile_30:

再推再推...   :smile_22:       :smile_34:

引用:
原帖由 pking 於 2008-3-27 11:28 AM 發表

旦旦我要聽鄭和 下西洋!!:smile_38:
依d野...要搵返阿正先得wo...:smile_44:
大約三千五百年前....:smile_27:

引用:
原帖由 pking 於 2008-3-27 11:49 AM 發表

仲有呢? 次次都得e一句:smile_27:
下一句咪就係....鄭和下西洋囉:smile_40:
全句係...大約三千五百年前....鄭和下西洋.... :smile_27:                        完:smile_30:

唉...真係以後得閒都唔好講出黎...一講就忙到依家先停 :smile_27:

晨早又一推 :smile_34:

又再推   :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆