上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.4k

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-1 12:26 PM 發表

我驚你大咗又唔知去咗邊個人屋企呀~
:smile_45:............今次成晚痴住你 :smile_22:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-4-1 12:29 PM 發表

係唔係架~唔好呃我喎~:smile_40:
梗係...你開定房foc我喇

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-1 12:31 PM 發表

你都知cp冇秘密架啦~~:smile_30:
所以我咪知    草莓    :smile_44:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-1 12:32 PM 發表

哈哈~~~~o係新地玩我真係未試過呀~~:smile_30:
真係要試下  :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-1 12:56 PM 發表

哈哈~~~你都真係得架喇....
咁都比你知到~~:smile_30:
出發前要打去天文台問下先碼 :smile_44:  
今日推版速度快左好多 :smile_30:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-1 01:00 PM 發表

哈哈~~上面d天文台報告出得好快架~~:smile_30:
重係又快又準tim... :smile_30:               :smile_44:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-1 02:11 PM 發表

直情係路透社消息啦~~:smile_30:
食飽飽喇???  :smile_40:

我新頭像...型唔型 :smile_30:  Stone Cold!!:smile_38:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-1 03:02 PM 發表

-.-出唔到圖啵-.-
係wo:smile_45:    又要換第2個  :smile_39:

換返個 gazette 先 :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆