上一頁下一頁
發新話題

0419 CP DISCO介字勁舞團*~CLUBBING,HIP HOP,HK/CP DISCO'S MUSIC NIGHT~*

收藏  |  訂閱
199  7.8k

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-15 06:21 PM 發表

咩事阿  我岩岩先上來睇板啵 尋晚唔記得左

我唔知阿 你話事啦 你唔係叫人地搽蜜糖等你既咩
我點知咩樹 :smile_45:  佢冇喇喇send message黎話咁岩同肥仔講起我...所以send message比我....
你同佢講過d咩 :smile_22:      重冇喇喇話佢禮拜六4點收工wo...早d上去佢陪我去玩 :smile_13:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-16 01:53 AM 發表

嗱~好喇下~唔好再講咩野芳心呀果d喇下!!!:smile_22:
哎唷...有人嬲喇...唔玩喇...小器:smile_44:                                     :smile_30:

引用:
原帖由 ~太空人.麥仔~ 於 2008-4-16 01:57 AM 發表

你收山~咁就無意思咖喇喎我去
無左個對手~:smile_13: :smile_40:
我邊係你對方呀 :smile_42:
個晚加多個獎...最佳男配角...我都有重d機會...係有d ja...:smile_39:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 09:44 AM 發表

我反而要多謝佢維護...等我唔使分心可以專心D做野呀~~:smile_40:
我已經開始...:smile_27:  今日真係......:smile_42:   昨天的福..今天一次過還...:smile_27:

上黎推一推先....各位早丫 :smile_40:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-16 11:40 AM 發表

旦旦 早早
早丫..冰雪..
終於有d時間上黎吹2句 :smile_27:

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-4-16 11:20 AM 發表

旦旦都應該忙到趴左係到

都唔見佢上來吹水:smile_30:
咁都比你發現...今朝食完早餐就發力喇..唔係都唔知點死:smile_42:
我計過座野有23cm高..:smile_27:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-16 11:50 AM 發表

就黎放LUNCH啦啵
我冇定時食飯架...
忙完就食...食完再忙..:smile_39:
閒個時就慢慢食...:smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 11:50 AM 發表

佢尋日遊左一日...今日咪要做返晒LO~~:smile_39:
報應 :smile_42: .....但係尋日server down左都唔關我事

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-16 11:52 AM 發表

今日辛苦晒你喇~~旦旦~~:smile_38:
都唔辛苦既...依家都偷懶上黎吹水 :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆