上一頁下一頁
發新話題

0322~23 CP DISCO*~MAIN EVENT歷高仔生日+介字團復活節PPV DANCING MANIA~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
168  11.1k

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-18 10:20 AM 發表

我去呀~22號~
我出一出地盤先....下就你重會唔會出現..下就再傾...:smile_44:

下就又冇曬人既??  我返黎喇  :smile_38:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-18 05:03 PM 發表

等咗你3年零8個月~而加先返黎~:smile_22:
掛死我喇~
你扮野...我3點返黎..你5點先見到覆我...重話等我..你變左喇..嗚嗚..

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-18 05:38 PM 發表

我等你等到訓著咗呀~重話我唔等你~:smile_22:
咁開心...有教訓....:smile_22:         依家我咪返左黎囉..係度鬧人........

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-18 05:51 PM 發表

我點會鬧你呀~錫你就真~
係咪架....要車輪架wo  

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-19 05:10 AM 發表
唉:smile_39: 真係唔可以睇返之前 d post

阿蛋哥原來咁好記性記得兩大個人囉:smile_38:

今個星期睇下咩環境先 如果唔係包皮環境既

可以去 :smile_30:
阿蛋哥 :smile_27:      咁叫個名好怪 :smile_27:   咩兩大個人 :smile_41:  :smile_13:

做咩今日又冇人架....:smile_22:

引用:
原帖由 小火山 於 2008-3-19 12:32 PM 發表

特別他ast Man Dancing Match":smile_30:
                                可以跳舞跳得最耐o既一個:smile_34:
        可獨得現金"人仔500元"...:smile_40:  
最耐........

引用:
原帖由 zhide0060 於 2008-3-19 03:59 PM 發表
我好大機會來~~不過個比賽唔洗叫我:smile_39:

有神人 魔術師 阿蛋 加埋其他人:smile_13:

我坐低睇下仲過引~
阿蛋 :smile_41::smile_41::smile_41::smile_41::smile_41:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-3-19 04:01 PM 發表

係呀.....如果跳得吸引會加分TIM~
由評審係"我+我老婆+歷高" .....  而家誂緊戊N師
如果加埋佢就冇得玩架喇~
玩其他野鬥耐我實去  

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆