上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.4k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 11:10 AM 發表

整多張你睇啦~~
:smile_40:   勁有男人味...

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 12:04 PM 發表

呢隻型BOR~~
呢隻個樣都OK~~~
女仔紋都唔錯~
但係條女身材好似唔係好得 :smile_44:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 12:23 PM 發表

睇紋身定睇身材呀~~:smile_45:
你睇紋身:smile_34: ..我睇身材

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 12:24 PM 發表

而架睇緊個紋身....唔好剩系留意人地個身材....
係既係既...講下笑之碼 :smile_13:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 01:24 PM 發表

佢睇身材JA~~~紋左咩都冇所謂啦~~:smile_30:
都係雀豬了解我 :smile_30:   身材好...紋咩都冇所謂 :smile_40:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 01:12 PM 發表

咪就系旦旦最鐘意睇個d:smile_30:
講到我超現實咁  :smile_27:

又蝦我  :smile_24:        :smile_08:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 02:01 PM 發表

邊有蝦你牙...
你地有...    有人蝦我呀         我去買糖糖食唔睬你地

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 02:04 PM 發表

我都冇話"旦旦想借D意食人":smile_44:
又用依招:smile_45:       我已經冇講"阿雀又去偷食"
你咁話我 :smile_22:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 02:05 PM 發表

我都不知對你幾好..講出你心聲JA~~:smile_38:
其實又真係架...你地講既全部都係我心聲

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆