上一頁下一頁
發新話題

0412 CP DISCO介字勁舞團*~BIRD'S SATURDAY NIGHT DANCING PARTY~*- 詳情看#1

收藏  |  訂閱
229  8.5k

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 02:06 PM 發表

買埋我地O個份啦~~~:smile_38:
你係新地差我杯熱鮮奶+冰都未還 :smile_45:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 02:14 PM 發表

呢招你教我O既~~:smile_30:
我幾時有偷食呀~~:smile_30:
我又幾時借D意食人   :smile_13:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 02:14 PM 發表

買埋比我....thx...:smile_40:
一人一粒香口膠  :smile_44:   吹波個隻  :smile_40:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 02:15 PM 發表

我係唔係對你好好呢~:smile_40:
直頭錫爆我 :smile_45:                          :smile_22:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 02:16 PM 發表

係BOR~~下次比返你飲~~
:smile_40: 有熱鮮奶+冰..

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 02:21 PM 發表

我唔要香口膠....:smile_22:
你又想要熱鮮奶+冰呀  :smile_22:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 02:21 PM 發表

我知你想先幫你講出黎JA~~ :smile_30:
知喇知喇...知你對我好喇 :smile_45:                                     :smile_22:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 02:26 PM 發表

我都唔飲奶既:smile_39:
咁凍可樂+糖  :smile_34:

引用:
原帖由 我個女叫布甸 於 2008-4-2 02:26 PM 發表

咪玩野好BOR~~熱加左冰咪溶LO
之後咪變左凍鮮奶囉  :smile_40:

引用:
原帖由 .冰雪. 於 2008-4-2 02:33 PM 發表

我都唔飲可樂既...仲要加糖....甘甜....唔要....
咁廿四味+鹽 :smile_34:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆